Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αλέξης Τσίπρας :”Το Μεσοπρόθεσμο είναι συνώνυμο της χρεοκοπίας”

10 Ιουλίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Τσίπρας: Το Μεσοπρόθεσμο είναι «συνώνυμο της χρεοκοπίας»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ , Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον Τύπο της Κυριακής . «Το ΠΑΣΟΚ χάνει τη σοβαρότητά του με πολύ γρήγορους ρυθμούς . Η επικοινωνιακή του πολιτική έχει «παγκαλοποιηθεί» πλήρως» λέει χαρακτηριστικά.
Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται ότι στελέχη του κόμματος του πρωτοστατούν στους προπηλακισμούς σημειώνει πως «κίνδυνος για τη Δημοκρατία δεν είναι οι εξαπατημένοι και Αγανακτισμένοι πολίτες». Προσθέτει ακόμη πως « ο κοινοβουλευτισμός και η δημοκρατία κινδυνεύουν πρωτίστως από αυτούς που συμπυκνώνουν το Μεσοπρόθεσμο σε ένα άρθρο , που εκβιάζουν τους βουλευτές τους , που παρακάμπτουν τη Βουλή με υπουργικές αποφάσεις , που εξαπολύουν οργανωμένες επιχειρήσεις αστυνομικής αυθαιρεσίας».

Ο κ. Τσίπρας , χαρακτηρίζει το Μεσοπρόθεσμο «συνώνυμο της χρεοκοπίας» και υποστηρίζει ότι οι στόχοι του είναι εξωπραγματικοί.
Επίσης , επαναλαμβάνει το αίτημα για πρόωρες εκλογές «για να μπουν στο τραπέζι οι εναλλακτικές στρατηγικές» ενώ επιμένει στην θέση του για την ανάγκη «ενότητας της Αριστεράς» εκτιμώντας πως « είναι ώριμη ακόμη και στη βάση του ΚΚΕ , την ώρα που ο Περισσός επιμένει στην αδιέξοδη γραμμή»

This entry was posted on Κυριακή, 10 Ιουλίου, 2011 at 10:36 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply