Η ταινία κινουμένων σχεδίων «hop» του Τιμ Χιλ με τους ηθοποιούς Κέιλι Κουόκο, Τζέιμς Μάρσντεν, Ράσελ Μπραντ και τις φωνές των Ανδρέα Ευαγγελάτου, Γιάννη Στεφόπουλου, Χρήστου Συριώτη , Μυρτώς Αλικάκη, Άρη Τρουπάκη και Κώστα Τσάκωνα θα προβάλλεται στην αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Γρεβενών από την Παρασκευή 06 Μαΐου 2011 μέχρι την Κυριακή 08 Μαΐου 2011.

Ένα τρυφερά αστείο παραμύθι που συνδυάζει το CGI animation με το live action κρατώντας αδιάκοπα, το ενδιαφέρον των μικρών φίλων.

Οι προβολές  έχουν ως εξής:

Παρασκευή    06/05/2011 – ώρες    17:00  &  19:00

Σάββατο         07/05/2011 – ώρες    17:00  &  19:00

Κυριακή         08/05/2011 –  ώρες    17:00  &  19:00

Υπόθεση:
Ένας ανήσυχος έφηβος λαγός, ο γιος του διάσημου πασχαλινού λαγού, μόλις φτάνει στο Χόλιγουντ προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό του ως ντράμερ αποφεύγοντας να αναλάβει την οικογενειακή Πασχαλινή επιχείρηση, πέφτει θύμα αυτοκινητιστικού με θύτη, ένα νεαρό άεργο, τον Φρεντ. Ο νεαρός καλείται τώρα να τον φιλοξενήσει, να τον περιθάλψει και να γίνει τελικά ο ήρωας της ημέρας – διασώζοντας τον εορτασμό του Πάσχα, αλλά ο άτακτος λαγός δεν είναι και το πιο εύκολο πλάσμα να συνυπάρξει κανείς. Πού θα πάει όμως; Κάποια στιγμή θα ωριμάσουν και οι δύο…

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΚΕΓ

Βάιος Κόραβος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.