«Λυπάμαι για την απόφαση που δημοσιοποίησε η Συντονιστική Επιτροπή του Δήμου Δεσκάτης για πραγματοποίηση της παρέλασης της 25ης Μαρτίου. Αυτό που αποφασίστηκε από τους 8 της 16μελούς επιτροπής ήταν να πραγματοποιηθεί η παρέλαση αλλά να αποφασίσουν οι σύλλογοι των γονέων των Δημοτικών σχολείων για το τι θα πράξουν. Το Α’ Δημοτικό σχολείο ήδη αποφάσισε να μην πάρουν τα παιδιά μέρος στην παρέλαση. Σε όλα τα υπόλοιπα είμαστε σύμφωνοι», δήλωσε στον Star- Fm 933 ο πρώην Δήμαρχος Δεσκάτης και μέλος της Συντονιστικής επιτροπής του Δήμου αλλά και του Α’ Δημοτικού σχολείου Δεσκάτης Χρήστος Μπγιάλας.
«Υπάρχει ένας γενικός αναβρασμός στη Δεσκάτη και όλοι οι γονείς είναι εξοργισμένοι με την πρόταση του Υπουργείου Παιδείας να κλείσουν τα Δημοτικά σχολεία», είπε ο πρώην Δήμαρχος και ευχήθηκε η Κυβέρνηση να επανεξετάσει το ζήτημα της Δεσκάτης ..»και μέχρι τότε, ο αγώνας θα συνεχιστεί και μάλιστα πολλοί γονείς προτείνουν να ενταθεί», κατέληξε ο Χρήστος Μπγιάλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.