Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δημοσθένης Κουπτσίδης: Τα “Ανακατωσάρια” ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους…

9 Μαρτίου, 2011 by Χρήστος Μίμης

Ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης μιλώντας στον Star-Fm για τα «Γρεβενά και Ανακατωσιά», αφού ευχαρίστησε τον ΜΟΓ που με τα «Ανακατωσάρια» κατάφερε τα τελευταία χρόνια να κάνει γνωστά τα Γρεβενά στο Πανελλήνιο, είπε πως ο Δήμος όφειλε να διοργανώσει τις αποκριάτικες εκδηλώσεις, παρά τη στενότητα του χρόνου, όπου οι σύλλογοι  αλλά και μαθητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Τις χαρακτήρισε απόλυτα επιτυχημένες,  ενώ αναφερόμενος στο «Μανιταρογλέντι» της Παρασκευής είπε πως φέτος δόθηκαν, ίσως για πρώτη φορά, περισσότερες από 3.000 μερίδες στους παραβρισκόμενους.
Μιλώντας για τα οικονομικά των εκδηλώσεων, τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ο Δήμαρχος είπε πως όλες οι εκδηλώσεις κόστισαν τελικά λιγότερο από 10.000 € και πως για πρώτη φορά δόθηκε ιδιαίτερη φροντίδα στους μικρούς φίλους, αφού το τρενάκι και το καρουσέλ που στήθηκαν στην Κεντρική πλατεία και «έφεραν» επιπλέον έσοδα στον Δήμο (1.500€), ήταν στην διάθεσή τους με ένα μικρό εισιτήριο των 2 Ευρώ.
«Ο κόσμος ζητά «Γρεβενά και Ανακατωσιά», διότι οι ίδιοι συμμετέχουν στα τεκταινόμενα και δεν θα είναι πλέον θεατές. Τα «Ανακατωσάρια» έκλεισαν τον κύκλο τους. Τα Γρεβενά γύρισαν σελίδα, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.  Παρά τα όποια λάθη οι πολίτες απάντησαν με τη συμμετοχή τους και η πληρότητα των ξενοδοχείων ήταν στο 100%»,  είπε καταλήγοντας ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.

This entry was posted on Τετάρτη, 9 Μαρτίου, 2011 at 14:39 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply