Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ 24 ώρες πριν από το ματς του Ολυμπιακού με τη Σάλκε στη Γερμανία, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και στάθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για το πόσο έχει αλλάξει ο Ολυμπιακός από την πρεμιέρα είπε: “Είμαστε πιο έτοιμοι και δυνατοί από το πρώτο ματς. Όσον αφορά τη Σάλκε παραμένει δυνατή όπως έδειξε και στο πρώτο ματς”.

Για το ποιό θα είναι το κλειδί του αγώνα ανέφερε: “Ήρθαμε για τη νίκη ώστε να έχουμε σίγουρα την πρόκριση στο Europa League. Από εκεί και πέρα την τελευταία αγωνιστική θα παίξουμε στην έδρα μας την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ”.

Ερωτηθείς για το αν έχει καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα απάντησε: “Έχουμε πολλές επιλογές και εναλλακτικές λύσεις. Δεν μπορώ να σας πώ από τώρα τίποτα. Οι πρώτοι που θα το μάθουν θα είναι οι παίκτες μου”.

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού: “Το ξέρω ότι θα είναι στο πλευρό μας περίπου 3.000 οπαδοί και θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε χαρά. Στόχος μας είναι να κάνουμε περήφανη την Ελλάδα αλλά και να δείξουμε την εξέλιξη του Ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Για τους στόχους της ομάδας: “Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε. Να δείξουμε μια καλή εικόνα, να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και στην τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας”.

Για την οικονομική κρίση και κατά πόσο έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο: “Η κρίση στην Ελλάδα όπως και στην Πορτογαλία έχει επηρεάσει το ποδόσφαιρο, όμως το ποδόσφαιρο ξεπερνάει τα οικονομικά δεδομένα. Αν παίζαμε ένα οικονομικό παιχνίδι με την Σάλκε θα είχαμε χάσει από σήμερα”.

Για στις στημένες φάσεις: “Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις στημένες φάσεις στην άμυνα γιατί ξέρουμε την δύναμη του αντιπάλου και ταυτόχρονα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στις δικές μας στημένες φάσεις”.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μήτρογλου τόνισε ότι ο προπονητής αποφασίζει για την τελική ενδεκάδα και αν χρειαστεί θα κάτσει στον πάγκο. Από εκεί και πέρα παραδέχθηκε ότι έχει έξτρα κίνητρο για να αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι καθώς βρίσκεται στη Γερμανία στην οποία έχει μεγαλώσει.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μήτρογλου στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τη Σάλκε:

Για την πρόκριση στο Europa League: “Σκεφτόμαστε την πρόκριση στους “16” και όχι το Europa League, αυτό μόνο μας απασχολεί”.

Για το ποιος θα είναι στην 11άδα μεταξύ αυτού και του Τζεμπούρ: “Ο προπονητής αποφασίζει, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και δίνω τα πάντα για την ομάδα”.

Εάν έχουν μιλήσει με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και εάν έχουν βάλει στοίχημα: “Όχι δεν έχουμε βάλει κανένα στοίχημα”.

Για το πώς νιώθει που θα παίξει στη γνώριμη του Γερμανία: “Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα. Μεγάλωσα εδώ, μεγάλωσε και η οικογένεια μου εδώ”

Για την αγωνιστική του κατάσταση: “Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να παίζω καλά για την ομάδα. Είμαι έτοιμος να παίξω για την ομάδα και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.