Την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 από ώρα 10 π.μ. μέχρι 3 μ.μ. στο ΚΑΦΕ 535, εν όψει του Πάσχα η ´´ ΕΛΠΙΔΑ ´´,  μετά δύο χρόνια, θα πραγματοποιήσει πάλι το καθιερωμένο από πολλών ετών Bazaar δώρων.

Δώρων για τους αγαπημένους μας.




Ολα τα δώρα, πλήν των λουλουδιών, είναι προσφορές φίλων και μελών της ´´ΕΛΠΙΔΑΣ´´ που μετουσίωσαν την πίστη τους στις αξίες του Εθελοντισμού και της Αλληλεγγύης σε περίτεχνες πασχαλιάτικες λαμπάδες, σε πλουμιστές περδίκες, σε εικόνες Αγίων, σε κοσμήματα, και άλλα όμορφα δώρα.

Δώρα φτιαγμένα με αγάπη, φορτωμένα με ευχές, δώρα που με τη δική μας συμμετοχή, περνώντας μέσα από την ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ θα γίνουν προσφορές για τους συνανθρώπους μας, παιδιά, ηλικιωμένους, ασθενείς, άπορους.

Μόνο έτσι θα βιώσουμε όλοι την Ανάσταση του Θεανθρώπου που θυσιάστηκε για τη σωτηρία, αδιακρίτως, όλων των ανθρώπων.

Σας περιμένουμε, μέλη, φίλους, πολίτες για να συμμετάσχουμε όλοι σε μια εκδήλωση Αγάπης και Προσφοράς στο συνάνθρωπο που δοκιμάζεται, στο συνάνθρωπο που υποφέρει, σε μία περίοδο δύσκολη και απρόβλεπτη.




Με τιμή
το Δ. Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.