Πρόκριση στον τελικό για Κωνσταντίνο Πετράκη

Με μια εξαιρετική εμφάνιση η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια του αλπικού σκι Εύα Νίκου κατέκτησε την 6η θέση στο αγώνα Super G και μαζί με τον φύλακα – άγγελό της, Δημήτρη Προφέντζα κατάφεραν να συνθέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο σημειώνοντας χρόνο 1:25.25.




Αναμφίβολα πρόκειται για μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μάλιστα σε τόσο υψηλό ανταγωνιστικό επίπεδο, που αφήνει μεγάλες προσδοκίες για τον  αγώνα και την κατηγορία Super Combined, όπου συμπεριλαμβάνει και μια διαδρομή slalom, που είναι και το δυνατό σημείο της Εύας Νίκου.

Στον τελικό της κατηγορίας Snowboard Cross SB-UL προκρίθηκε σήμερα ο αθλητής Κωνσταντίνος Πετράκης, σημειώνοντας μια σπουδαία εμφάνιση καθώς κατάφερε να τερματίσει σε χρόνο 1:11.03 καταλαμβάνοντας την 15η θέση κι εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το «εισιτήριο» για τον αυριανό τελικό του




Στον αγώνα του αθλητή Χιονοσανίδας Κωνσταντίνου Πετράκη παρευρέθηκε και ο Προεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κος Γιώργος Καπελλάκης, ο οποίος τον συνεχάρη κι από κοντά για την εντυπωσιακή του εμφάνιση.

paralympic

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.