Το χρόνιο πρόβλημα της Κοινότητας Μεγάλου Σειρηνίου με το νερό πήρε τον δρόμο προς την υλοποίηση του

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου μια μεγάλη δέσμευση πήρε σάρκα και οστά. Το χρόνιο πρόβλημα της Κοινότητας Μεγάλου Σειρηνίου με το νερό πήρε τον δρόμο προς την υλοποίηση του. Μετά την επίσκεψη του Αν. Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα στην ΠΕ Γρεβενών συνοδευόμενος από τον Βουλευτή της μονοεδρικής ΠΕ Γρεβενών Ανδρέα Πάτση ενημερώθηκε για τα θέματα που χρήζουν άμεσης λύσης . Έτσι χωρίς να χαθεί χρόνος ο Βουλευτής μαζί με τον Δήμαρχο Γρεβενών Γ. Δασταμάνη και τους Αντιδημάρχους κ Αδάμο και κ Τριγώνη συναντήθηκαν στο Υπουργείο Εσωτερικών αυτή τη φορά για την άμεση εκταμίευση του ποσού 700.000 χιλιάδων ευρώ.

Το ποσό αυτό είναι για την δημοπράτηση του έργου για την υδροδότηση της Κοινότητας Μεγάλου Σειρηνίου καθώς η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Γρεβενών (ΔΕΥΑΓ) έχει ήδη έτοιμη τη μελέτη κατασκευής του. Επιπλέον, συζητήθηκε διεξοδικά και το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” και πιο συγκεκριμένα οι οκτώ εμπεριστατωμένες προτάσεις των 21 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε ο Δήμος Γρεβενών.

Πολιτικό Γραφείο Ανδρέα Πάτση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.