Οι ηρωικές μορφές του 1821, τα διαχρονικά εθνικά μας σύμβολα και βεβαίως η ένδοξη Ελληνική Σημαία απεικονίζονται στις μοναδικές ζωγραφιές που δημιούργησαν, με πολύ χρώμα και φαντασία, οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών.

Τα πανέμορφα αυτά εικαστικά έργα εντάσσονται στην καλλιτεχνική δράση “Ζωγραφίζουμε την Ελευθερία μας” που υλοποιεί ο Δήμος Γρεβενών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και η οποία απευθύνεται στον μαθητικό κόσμο Δημοτικών και Γυμνασίων της περιοχής μας.

Ολόκληρη την εργασία του 2ου Δημοτικού Σχολείου, το οποίο ευχαριστούμε ολόψυχα για τη συμμετοχή του, μπορείτε να τη δείτε αναλυτικά σε μορφή παρουσίασης (Power Point) στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimosgrevenon.gr).

Ο Δήμος Γρεβενών και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ.Δημήτρης Μπόλης, συνεχίζουν τη συγκέντρωση των μαθητικών έργων και τη δημόσια προβολή τους, πάντα σε στενή συνεργασία με τους Διευθυντές των σχολικών δομών που συμμετέχουν.

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.