Μετά το χθεσινό δημοσίευμα του Star-Fm.gr, έρχεται σήμερα η επιβεβαίωση με επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας – Αναζητείται άλλος ένας 20χρονος αλλοδαπός

Συνελήφθη χθες (02-11-2011) τις μεσημεριανές ώρες στα Γρεβενά, 22χρονος αλλοδαπός από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας, της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, στα Γρεβενά χθες το πρωί, αστυνομικός βρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, ειδοποιούμενος από συγγενικό του πρόσωπο, πήγε σε πολυκατοικία όπου εντόπισε άγνωστο άνδρα να παραφυλάει στην είσοδο αυτής, προκειμένου να ειδοποιεί τον 22χρονο συνεργό του, ο οποίος βρισκόταν σε όροφο της ίδιας οικοδομής, με σκοπό την αναζήτηση διαμερισμάτων από τα οποία θα έλειπαν οι ένοικοι, προκειμένου να τα διαρρήξει.

Αντιλαμβανόμενος ο άνδρας που βρισκόταν στην είσοδο, τον αστυνομικό που πήγε στο σημείο τράπηκε σε φυγή, ενώ ο 22χρονος εντοπίστηκε, προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη προβάλλοντας αντίσταση, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο.

Μετά από αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, ο άνδρας που διέφυγε είναι 20χρονος ομοεθνής του συλληφθέντα και ότι δύο αλλοδαποί είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, έχοντας συμφωνήσει από κοινού να διαπράττουν κλοπές σε περιοχές της Βορείου Ελλάδος.

Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν μία (1) φωτογραφική μηχανή, ένα (1) ρολόι, ένας Η/Υ (LAPTOP) και ένα (1) κινητό τηλέφωνο, συνολικής αξίας 1200 ευρώ, ως προϊόντα κλοπής που διαπράχθηκε τις πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, σε διαμέρισμα οικοδομής στα Γρεβενά. Τα ανωτέρω αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.

Επίσης κατασχέθηκαν
* ένα (1) ΙΧΕ αυτ-το και
*  διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (πένσα, κατσαβίδια κλπ)

Από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί φέρονται ως δράστες κλοπής οικίας 50χρονου ημεδαπού, που έγινε την 25-11-2011 και από όπου αφαιρέθηκαν χρυσαφικά και άλλα είδη αξίας 4.750 €, ενώ ερευνάται και η συμμετοχή τους σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Ο 22χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ ο 20χρονος αλλοδαπός αναζητείται.

Δείτε τι γράψαμε από χθες: Σύλληψη διαρρήκτη στα Γρεβενά – (Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού)…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.