Ένα φυσικό συντηρητικό για το κρέας – STAR FM 933

Έχει τη δυνατότητα να σταματά την ανάπτυξη των μικροβίων και να σκοτώνει βακτήρια και μύκητες στα τρόφιμα, όπως η σαλμονέλα.

Ανά τους αιώνες, η κανέλα ήταν ένα αγαπητό μπαχαρικό σε πολλούς λαούς και γι’ αυτό η τιμή της ήταν πάντα υψηλή.

Οι αρχαίοι την χρησιμοποιούσαν για να διατηρήσουν κομμάτια κρέατος για περισσότερο καιρό, αλλά και για να μεταδώσουν στο κρέας το δυνατό άρωμα της.

 

 

 

 

 

neadiatrofis

loading…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.