Μεγάλο ραντεβού στις 21:45
clΤο βράδυ της Τετάρτης στο «Μπερναμπέου» Ρεάλ και Μπάγερν δίνουν μία… κλασική ευρωποαϊκή «μάχη» στον πρώτο τους ημιτελικό του Champions League θέλοντας να διατηρήσουν ζωντανό το όνειρο για την μεγάλη κούπα αλλά και το τρεμπλ.

Οι Ισπανοί με 12 χρόνια μακριά από την κορυφή της Ευρώπης ψάχνουν το δέκατο ενώ οι Γερμανοί θέλουν το έκτο τρόπαιο στην κορυφαία διοργάνωση, αλλά και το να γίνει η πρώτη ομάδα μετά τη Μίλαν της διετίας 1989-1990 που υπερασπίζεται με επιτυχία το στέμμα της.

Ο Κάρλο Αντσελότι θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ αναμένεται να παίξει κανονικά και ο Γκάρεθ Μπέιλ παρά την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Εκτός παραμένουν οι Κεντίρα, Χεσέ και Αρμπελόα.

Η Μπάγερν έχοντας ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο στην Bundesliga και θέση στον τελικό Κυπέλλου απέναντι στη Ντόρτμουντ είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει/προφυλάξει παίκτες το Σάββατο κόντρα στην Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ κερδίζοντας με 2-0.

Οι Νόιερ και Αλάμπα αποθεραπεύτηκαν κι επιστρέφουν, ενώ εκτός πλάνων του Γκουαρντιόλα παραμένουν οι λαβωμένοι Τιάγκο, Σακίρι, Μπαντστούμπερ και Στάρκε.

sports.in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.