Με δηλώσεις του στη «Record»

Αισιόδοξος Ο Σάντος για πρόκριση της Ελλάδας στο ΜουντιάλΤην αισιοδοξία του ότι η Εθνική Ελλάδας θα καταφέρει να προκριθεί στο Μουντιάλ της Βραζιλίας εξέφρασε ο Πορτογάλος Ομοσπονδιακός, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έκανε δηλώσεις στην πορτογαλική «Record» κυρίως για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπενφίκα, όμως, οι συμπατριώτες του τον ρώτησαν και το μεγάλο «όνειρο» της Εθνικής.

Χαρακτηριστικά, ο Σάντος, ανέφερε για την προσπάθεια πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο: «Πιστεύω στους παίκτες μου, έχουμε μόλις 4 ήττες σε 41 ματς. Οι παίκτες έχουν μεγάλη αγάπη για την Εθνική και ξέρω ότι θα δώσουν 200% εναντίον της Ρουμανίας. Πιστεύω ότι θα πάμε στη Βραζιλία».

Για τη δουλειά του: «Δεν αισθάνομαι ήρωας, αλλά ξέρω πως με σέβονται. Βέβαια, αν δεν πάμε στη Βραζιλία θα είναι αποτυχία».

Για το μέλλον του: «Το μέλλον μου στην Εθνική δεν εξαρτάται από την πρόκριση στο Μουντιάλ. Με κάλεσαν να ανανεώσω πριν από έξι μήνες, η πρόταση είναι ακόμα στο γραφείο μου. Πρώτα πρέπει να σκεφτούμε τι είναι καλό για την Ελλάδα».

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.