ΑΕΤΟΣ: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δικαιοσύνης στα Γρεβενά -Ξεκινούν οι εργασίες ανακαίνισης στο Δικαστικό Μέγαρο – Θανάσης Σταυρόπουλος: «Ανάγκη για ενίσχυση του Πρωτοδικείου και της Εισαγγελίας Γρεβενών με προσωπικό» – (εικόνες + video) – STAR FM 933

Στα Γρεβενά βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Πέλοπας Λάσκος, ο οποίος θα
εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.




Επιτόπια αυτοψία στο Δικαστικό Μέγαρο

Ο κ. Λάσκος, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Γρεβενών, Θανάση Σταυρόπουλο, επισκέφθηκε το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης. Η επίσκεψη αυτή συνέπεσε με μια σημαντική εξέλιξη, καθώς ανακοινώθηκε ότι εντός των επόμενων ημερών ξεκινούν οι εργασίες για την πλήρη ανακαίνιση του κτιρίου, ένα έργο που αναμένεται να αναβαθμίσει ριζικά τις υποδομές απονομής δικαιοσύνης στην περιοχή.


Επαφές με τον νομικό κόσμο και αιτήματα στελέχωσης

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Μέγαρο, ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γρεβενών, Κωνσταντίνο Παπανικολάου, για τα ζητήματα που απασχολούν τον νομικό κόσμο της περιφέρειας.

Παράλληλα, ο Βουλευτής Γρεβενών, κ. Σταυρόπουλος, έθεσε επιτακτικά στον κ. Λάσκο το θέμα της υποστελέχωσης των τοπικών υπηρεσιών. Συγκεκριμένα, ζήτησε την άμεση παρέμβαση του Υπουργείου για την ενίσχυση με νέους υπαλλήλους τόσο στην Εισαγγελία όσο και στο Πρωτοδικείο Γρεβενών, τονίζοντας ότι η επαρκής στελέχωση είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία των δικαστηρίων και την εξυπηρέτηση των πολιτών.




Η παρουσία του κ. Λάσκου στα Γρεβενά, πέρα από τον εορταστικό της χαρακτήρα, σηματοδοτεί την έναρξη σημαντικών κτιριακών παρεμβάσεων, ενώ παράλληλα ανοίγει τον διάλογο για την κάλυψη των οργανικών κενών στις δικαστικές υπηρεσίες του νομού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You missed