Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνω ότι έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και συντονισμένες ενέργειες και επαφές που είχα τόσο προσωπικά με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και με τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Καιρίδη Δημήτρη, πετύχαμε σήμερα 01/05/2024 την ψήφιση της τροπολογίας που αφορά στην επίλυση χρόνιων και πολυεπίπεδων ζητημάτων που αντιμετώπιζαν οι ξενοδόχοι στα ορεινά των Γρεβενών.

 




 

Η ικανοποίηση όλων μας είναι τεράστια καθώς θέτουμε σε νέα βάση την ανάπτυξη, την αξιοποίηση και τη βιωσιμότητα του φυσικού μας πλούτου και των βουνών της περιοχής μας με νέα προσέγγιση και καθορισμό κινήτρων καθώς η λειτουργία των ξενοδοχείων είναι βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη του ορεινού τουρισμού.

Ευχαριστώ προσωπικά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Υπουργό Δημήτρη Καιρίδη καθώς επίσης και το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για την πολύτιμη βοήθειά τους, την καταλυτική τους παρέμβαση και την άριστη συνεργασία όλων, που είχε θετικό αποτέλεσμα ώστε σήμερα να επιτύχουμε τη λύση ενός πολύ σημαντικού ζητήματος για την περιοχή μας που θα δώσει διέξοδο και προοπτική σε πολλές επιχειρήσεις.

Η προσπάθεια για το καλό του τόπου μας θα είναι συνεχής και αδιάλειπτη!




Ιωάννης Γιάτσιος
Βουλευτής Γρεβενών Νέα Δημοκρατία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.