Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!Η Διοίκηση του Γ.Ν. Γρεβενών, εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την έμπρακτη στήριξή της ως προς το νοσοκομείο μας.Ευχαριστούμε για την έγκριση επιχορήγησης του ποσού των 33.500,00 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσουμε στην επισκευή κτιριακών εγκαταστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών.

 
 Συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Αμανατίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ιωάννη Τσακνάκη, ο οποίος κατόπιν του αιτήματός μας, εισηγήθει άμεσα ως προς την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και τον Διευθυντή Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Γρεβενών κ. Δημήτριο Ζολώτα.Με αυτή σας την πράξη συμβάλλετε σημαντικά στην ομαλή λειτουργεία του νοσοκομείου μας και την ποιοτικότερη απόδοσή του στην παροχή υπηρεσιών υγείας.Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ενωμένοι, γιατί όλοι μαζί μπορούμε!Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Με τιμή
η Διοικήτρια του Γ. Ν. Γρεβενών
Δρ. Ευτυχία Π. Καπάτου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.