Πραγματικά κάναμε το όνειρο να δουλέψει !!!

Η Γρεβενιώτισσα Αθλήτρια του Βόλεϊ Φραγκούλα Τσένη, που ξεκίνησε την αθλητική της πορεία από τον Γυμναστικό Σύλλογο Γρεβενών, κατάφερε να κερδίσει υποτροφία και ξεκινά το ταξίδι της για το Τέξας και το Πανεπιστήμιο Texas A&M International

Η ίδια γράφει:

 




 

Καθώς άρχισα να ετοιμάζομαι για το ταξίδι μου στις ΗΠΑ, για να σπουδάσω στο πανεπιστήμιο των ονείρων μου, συνειδητοποιώ ότι αυτό το όνειρο δεν θα γινόταν πραγματικότητα χωρίς τη συνεχή βοήθεια, υποστήριξη και αγάπη της οικογένειάς μου.

Καταρχήν τους είμαι ευγνώμων γιατί με βοήθησαν να δω όλες τις εκπληκτικές ευκαιρίες που με περιμένουν αν σπουδάσω ως μαθητής – αθλητής.

Και μετά, αφού αποφάσισα ότι αυτό θέλω, είμαι ευγνώμων γιατί έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να βρουν την τέλεια εφαρμογή για μένα.

Σε όλους τους αθλητές που θέλουν να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο, θα σας συμβούλευα να κάνετε τη δική σας έρευνα για τα πανεπιστήμια και τις ομάδες τους και στη συνέχεια να κάνετε μια λίστα με τις κορυφαίες προτιμήσεις σας.

Γνωρίζοντας τι ψάχνετε σε ένα πανεπιστήμιο τόσο σε αθλητικό όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο, να το κοινοποιήσετε στον περίγυρό σας ώστε να στοχεύσετε σε μια συγκεκριμένη σειρά κολεγίων που ταιριάζουν με τα κριτήριά σας και επομένως είναι πολύ πιθανό να κερδίσετε μια θέση σε πρόγραμμα που σας ταιριάζει απόλυτα.

Ο κανόνας λέει ότι: «η ομαδική εργασία κάνει το όνειρο να λειτουργεί», οπότε μην ξεχάσετε να συμμετέχετε και εσείς σε αυτή τη διαδικασία.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό όμως να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και τη διαίσθησή σας και να ρισκάρετε με βάση αυτά όταν χρειάζεται.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, να είστε ευγνώμονες !!!

Να είστε ευγνώμονες στους γονείς σας, στους προπονητές σας, στους συμπαίκτες σας και σε όλους τους ανθρώπους που σας υποστηρίζουν σε αυτό το ταξίδι και σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας.

Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο ευγνώμων είμαι στην οικογένεια μου, στους φίλους μου, στις συμπαίκτριες μου και στους προπονητές μου !!!

Χωρίς αυτούς το όνειρό μου θα ήταν μακριά από την πραγματικότητα !!!

Πραγματικά κάναμε το όνειρο να δουλέψει !!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.