Για τρίτη φορά ο Σύνδεσμος Γραμμάτων & Τεχνών ΠΕ Γρεβενών, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου…
Ο εθελοντισμός είναι μία από τις μεγαλύτερες αξίες της ανθρωπότητας και δείκτης του πολιτισμού μιας κοινωνίας.

Οι εθελοντές -ενεργοί πολίτες της πόλης μας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Γρεβενών για τη δράση “Δημιουργώ για τα Γρεβενά ” μας υπενθύμισαν πως το σπουδαιότερο όλων είναι το δώρο της προσφοράς. Έτσι με τα έργα τους οι καλλιτέχνες-ζωγράφοι ομόρφυναν ακόμη δύο γωνιές της πόλης μας, τον σκαλόδρομο της οδού Κωνσταντινουπόλεως και το Ηρώο Χωροφυλακής δημιουργώντας μία ανοιχτή γκαλερί για όλους.

Όταν σε μια κοινωνία υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νοιάζονται και δρουν η κοινωνία γίνεται καλύτερη, οι άνθρωποι ζουν πιο αρμονικά και η ζωή τους έχει καλύτερη ποιότητα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για ακόμη μια φορά το χορηγό της δράσης μας, την Εταιρεία βιολογικών γαλακτοκομικών προϊόντων Κουρέλλας Α.Ε. , το Σύνδεσμο Γραμμάτων και Τεχνών ΠΕ Γρεβενών και όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν.

Μόνο μέσα από τη προσφορά και τον εθελοντισμό θα μπορέσουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές έναν κόσμο καλύτερο και ομορφότερο.

Αντιδήμαρχος Γρεβενών

Πρασίνου και Πολεοδομίας

 Νικόλαος Τσικούρας

Σύνδεσμος Γραμμάτων & Τεχνών ΠΕ Γρεβενών:

Για τρίτη φορά ο Σύλλογός μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου για την αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας και τα μέλη και οι φίλοι του ζωγράφισαν συνολικά 28 τενεκέδες, προσφορά της επιχείρησης ΚΟΥΡΕΛΛΑΣ Α.Ε., οι οποίοι τοποθετήθηκαν στα σκαλοπάτια της οδού Κωνσταντινουπόλεως και στο Ηρώο Χωροφυλακής. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά πολύ όμορφο και οι συμπολίτες μας το χάρηκαν, όπως φάνηκε από τα μηνύματά τους.

Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Γρεβενών και τον αντιδήμαρχο Νικόλαο Τσικούρα που μας δίνουν τη ευκαιρία να δημιουργούμε για την πόλη, την Γενική Γραμματέα και έφορο των Εικαστικών Χαρά Καραλιόλιου για τον πολύ καλό συντονισμό της δράσης, καθώς και τους δεκαεπτά συμμετέχοντες.
Συγκεκριμένα ζωγράφισαν:
1. Χαρά Καραλιόλιου 4
2. Κατσαρού Βιβή 2
3. Χρήστος Παπαδημητρίου 2
4. ΕυαγγελίαΖιώγα 2
5. Μεταξία Φωτίου 2
6. Δήμητρα Λαμπέρτσα 2
7. Κατερίνα Καραγιάννη 2
8. ΑντώνςΣβολιαντόπουλος 1
9. Λίτσα Κατσαρού 1
10. Χριστίνα Κωστούλη 1
11. Ντίνα Γκίκα 1
12. Χρυσούλα Τζελίνη 1
13. Ιωάννα Βέρα 1
14. Μαρία Καλάκου 1
15. Βάσω Ανδρέου 1
16. Ειρήνη Χαρίση 1
17. Φωτοπούλου Σούλα 1
Το θετικό της δράσης είναι ότι οι εθελοντές κάθε φορά αυξάνονται και η ποιότητα των έργων είναι πολύ καλή. Το επόμενο βήμα είναι να ευαισθητοποιήσουμε και τους μαθητές των Σχολείων.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος
Στέργιος Πουρνάρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.