Από το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ανακοινώνεται το θερινό ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων που βρίσκονται στην Π.Ε. Γρεβενών.

Το ωράριο αφορά στην περίοδο από την 1η Μαΐου 2022 μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2022, κατά τις εργάσιμες ημέρες και Κυριακές και αργίες εντός του χρονικού διαστήματος της νυχτερινής λειτουργίας και κατά τις Κυριακές και Αργίες εντός του χρονικού διαστήματος της ημερήσιας λειτουργίας.

Παρακάτω ακολουθούν αναλυτικά η απόφαση και οι πίνακες με τα ωράρια των πρατηρίων:

Θερινό ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Π.Ε. Γρεβενών για διημερεύοντα πρατήρια, για Κυριακές και αργίες, από τις 6:00 π.μ. μέχρι 10:30 μ.μ. και ωράριο λειτουργίας των πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Π.Ε. Γρεβενών για διανυκτερεύοντα πρατήρια, μετά το πέρας της ημερήσιας λειτουργίας κατά τις εργάσιμες ημέρες, Κυριακές και αργίες, από τις 10:30 μ.μ. μέχρι και τις 6:00 π.μ. της επόμενης ημέρας.

Μπορείτε να κατεβάσετε τις δύο καταστάσεις, προκειμένου να είναι διαθέσιμες στη συσκευή σας, πατώντας στους ακόλουθους συνδέσμους:

Διημερεύοντα πρατήρια
Διανυκτερεύοντα πρατήρια
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.