Σήμερα, Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, ο κ. Αναστάσιος Σιδηρόπουλος και ο κ. Παναγιώτης Πτωχούλης, ως εκπρόσωποι της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε., που αποτελεί τον συντονιστή φορέα του Γεωπάρκου Γρεβενών – Κοζάνης και η επιστημονική ομάδα του, αποτελούμενη από την κα. Άννα Ράσσιου, την κα. Άννα Μπατσή, την κα. Κωνσταντίνα Γκίκα και τον κ. Μιχάλη Ράσσιο, επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, κ. Αθανάσιο Φωλίνα.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, τα μέλη του Γεωπάρκου ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη σχετικά με τις δράσεις τους και τα ζητήματα που τους απασχολούν. Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης εκδήλωσε την πρόθεσή του να βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο τις ιδιαίτερα αξιόλογες και επίμονες προσπάθειες τους για την διαρκή ανάδειξη της περιοχής.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν:

  • το εύρος του τουριστικού αποθέματος της περιοχής μας και οι τρόποι ανάδειξής του,
  • οι ανάγκες του Γεωπάρκου για την καλύτερη διαχείριση των επισκεπτών του,
  • η εξασφάλιση χρηματοδότησης της δράσης του Γεωπάρκου μέσα από Ευρωπαϊκά προγράμματα,
  • η ψηφιακή αποτύπωση – ανάδειξη αξιόλογων σημείων που ανήκουν στο Γεωπάρκο
  • η εδραίωση της συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών και του Γεωπάρκου με σκοπό την αποτελεσματικότερη διαχείριση του τουριστικού αποθέματος της περιοχής μας.            ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ        

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.