Την Τρίτη 28/12/2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Αθανάσιος Φωλίνας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών κ. Μάνου Θωμά και του Δημάρχου Δεσκάτης κ. Κορδίλα Δημητρίου, συναντήθηκε με τα μέλη του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Παλιουριάς.




Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, σε ιδιαιτέρως θετικό κλίμα, είχε ως κύριο θέμα της, την παραλαβή του αρδευτικού έργου του ΤΟΕΒ, από την ΔΕΗ, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και προοπτικές.


Κατά τη συζήτηση έγινε πλήρης καταγραφή των υπαρχόντων προβλημάτων, που αφορούν το έργο και καθορίστηκαν δράσεις συνεργασίας των αρμόδιων τοπικών φορέων με τη ΔΕΗ, ώστε να επιτευχθεί η πληρέστερη και αρτιότερη παράδοση των δομών και υποδομών του έργου.

Συγχρόνως, με πρωτοβουλία του κυρίου Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών, τέθηκαν στρατηγικοί στόχοι βιωσιμότητας του έργου και των περί αυτού υποδομών.

Από το Γραφείο Τύπου του Αντιπεριφερειάρχη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.