ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ Ι996 – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2021Για 25 ολόκληρα χρόνια η ´´Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ πορεύθηκε στα Γρεβενά, Ανεξάρτητη, Ακηδεμόνευτη, Ανεπιρρέαστη και Ελεύθερη.Ελεύθερη για να πετάει ψηλά και να μεταφέρει μηνύματα που ζητούν αποδέκτες για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καιρών. Μηνύματα που θα γίνουν φώς για ναφωτίσουν το γκρίζο που σκιάζει τις ζωές μας.Ελεύθερη για να πετάει ψηλά και να βλέπει που τι χρειάζονται, για να προσφέρει συναισθήματα, προσδοκίες, ελπίδα για κάτι καλύτερο.Στη χαραυγή, μιας νέας ίσως 25 ετίας, η ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ είναι έτοιμη να συνεχίσει την πορεία της με αξιοπρέπεια, διακριτικότητα, υπευθυνότητα, σεβασμό και κατανόηση, για να δικαιώσει τις προσδοκίες όσων πορεύονται δύσκολα.
Και άν κάτι πετύχαμε στα 25 χρόνια που πέρασαν το οφείλουμε σε όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας και πορευτήκατε μαζί μας σε ένα ταξίδι μεστό από νοήματα,συνοδοιπόροι στα δύσκολα και στα ευχάριστα.Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας καλούμε να συνεχίσουμε μαζί, αυτό το ενδιαφέρον και αξίολογο ταξίδι, προσθέροντες και οφελημένοι.Αυτά τα λίγα λόγια για τα 25 χρονα της ´´Ε Λ Π Ι Δ Α Σ´´.

Με ξεχωριστή τιμή
το Δ. Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.