Ιθύνων νους ο Λάκης Λαζόπουλος

Ανεπανάληπτες στιγμές, έζησε το ιστορικό κτίριο «Μέγαρο Τεχνών», στο κέντρο της Αθήνας, Ακαδημίας 100,στην πλατεία Κάνιγγος. Το επονομαζόμενο και « Μικρό Χόλυγουντ», που φιλοξένησε στο παρελθόν τις μεγαλύτερες κινηματογραφικές εταιρείες και όλα τα αστέρια του Ελληνικού σινεμά,στην «χρυσή» εποχή του, συγκέντρωσε για πρώτη φορά μετα από δεκαετίες, δεκάδες εκπροσώπους της πολιτικής και του πολιτισμού .

Ο Όμιλος Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης  Dgroup, οργάνωσε τα εγκαίνια της Ανωτέρας Θεατρικής Σχολής ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ, που είχαν αναβληθεί από πέρσι, εξαιτίας της Πανδημίας.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Δημήτριος Δερπάνης και ο ιθύνων νους της ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ, Λάκης Λαζόπουλος, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους σε μια εκδήλωση που εξελίχθηκε σε πάρτι.

Πρέπει να σημειωθεί ότι τηρήθηκαν με συνέπεια  τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον  Covid 19, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, καθώς όλοι οι παριστάμενοι υποβλήθηκαν σε αυστηρό έλεγχο των για πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης.




Τα εγκαίνια της Σχολής έκανε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές Γιώργος Κουμουτσάκος, Νίκος Μανωλάκος, Κατερίνα Μονογιού από τη Ν.Δ, ο Κώστας Ζαχαριάδης από τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νάντια Γιαννακοπούλου από το ΚΙΝΑΛΛ, , η γενική γραμματέας Αντιεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, ο πρόεδρος της ΓΣΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς, ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός, οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πολίτης και Κωνσταντίνος Δαυλός, η αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μαιρη Βιδάλη, η αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Πολιτικής  Μαιρη Κουρή   κ.α

Πολλά ήταν τα πρόσωπα του Πολιτισμού και της showbiz: Χάρις Αλεξίου, Δέσποινα Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης,  Δημήτρης Πιατάς, Μιχάλης Σαράντης, Θοδωρής Αθερίδης, Σμαράγδας Κσρύδη, Ευριπίδης Λασκαρίδης, Χάρης Τζωρτζάκης, Ελένη Γερασιμίδου, Σοφία Φιλιππίδου, Άγγελος Τριανταφύλλου, Σπύρος Μπιμπίλας, Έλενα Μαυρίδου, Πάνος Κατσαρίδης, Δημήτρης Πιατάς, Κώστας Τσουρός, Σοφία Δημοπούλου, Βίκυ Κάβουρα.

Στον χαιρετισμό του ο Δρ. Δημήτριος Δερπάνης αναφέρθηκε στην δημιουργία της Θεατρικής Σχολής, ενώ παρουσίασε συνοπτικά τις δραστηριότητες του Ομίλου, «κλαδί» του οποίου είναι η «ΤΕΧΝΩΝ ΕΚΑΤΟ».

Η  UCERT, η… ατμομηχανή του Ομίλου, που διοργανώνει εξετάσεις και χορηγεί τα πιστοποιητικά Αγγλικών του Βρετανικού φορέα OpenCollegeNetwork. Αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα για ην Ελλάδα το Κυπριακό Πανεπιστήμιο Frederick, ενώ είναι ο μόνος φορέας με 162 πιστοποιητικά προσώπων και συστημάτων διαχείρισης.

Το UNICERTCOLLEGE συνεργάζεται με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Staffordshireκαι προωθεί 5 καινοτόμα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών.

ΗUNICERTSTUDIES, που μετέχει σε 8 προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων και ανέργων.

Το ΙΙΕΚ UNICERT, παρέχει επαγγελματική κατάρτιση σε 22 ειδικότητες από τις πλέον δημοφιλείς στην αγορά εργασίας.

Μετά τις σύντομες ομιλίες του Δημήτριου Δερπάνη και του Λάκη Λαζόπουλου, οι καλεσμένοι επισκέφθηκαν τους χώρους της Θεατρικής Σχολής, ενώ στη Στοά ξεκίνησε το γλέντι.

Σε μια έκρηξη κεφιού ο συνθέτης Στέφανος Κόκκαλης έπαιξε στο πιάνο γνωστά τραγούδια με ερμηνευτές σπουδαστές της Σχολής, μετατρέποντας τους χώρους της στοάς σε livestage και πίστα ξέφρενου γλεντιού.

Ήταν μια βραδιά που όλοι θα θυμούνται για καιρό.

Δείτε εικόνες:




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.