ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Με αφορμή την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη της συγκρότησης της νέας Επιτροπής Διοίκησης του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας και την ενίσχυση του θεσμικού ρόλου μου με τον ορισμό μου στη θέση του Αντιπροέδρου αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω δημόσια. Τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου.

Η ανάληψη της τιμητικής θέσεως του Αντιπροέδρου της νέας Επιτροπής Διοίκησης, με γεμίζει με ευθύνη, αλλά και με διάθεση για περαιτέρω προσφορά.
Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, αποτελεί αθλητική και τουριστική κληρονομιά για την περιοχή. Οφείλουμε να εργαστούμε ενωμένοι για την ανάδειξη και την ασφαλή λειτουργία του.

Από σήμερα κιόλας ξεκινήσαμε δουλειά στα νέα μας καθήκοντα τα αποτελέσματα της οποίας, θα παρακολουθείτε και θα αξιολογείτε. Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε ακούραστα, αδιαπραγμάτευτα, έντιμα.

Ευχαριστώ επίσης τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης της προηγούμενης περιόδου, της οποίας ήμουν αναπληρωτής του Προέδρου της Επιτροπής Διοίκησης, για την συνεργασία και την επίτευξη των στόχων που είχαμε θέσει. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου με τον καλύτερο τρόπο και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Η αποτελεσματικότητα, η ευελιξία και η συνεργασία είναι οι προτεραιότητές μας.

Συνεχίζουμε μαζί για ένα Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας καλύτερο που να εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες αθλητών και επισκεπτών.

Με τιμή

Γιάννης Μπαϊνέτας
Αντιπρόεδρος Ε.Δ. Ε.Χ.Κ.Βασιλίτσας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.