Αγαπητές συναγωνίστριες και συναγωνιστές της Μεγάλης Φιλελεύθερης Παράταξης

Αγωνίζομαι μέσα από τις τάξεις της Ν.Δ. για την προκοπή και πρόοδο των Γρεβενών μας πολλά χρόνια και από το 2016 ως πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π – πρώην ΝΟΔΕ) Γρεβενών.

Δεν υπήρξα απλός παρατηρητής αλλά ενεργό μέλος της παράταξης κάτω από όλες τις συνθήκες, χωρίς ποτέ να διαπραγματευτώ τις αξίες μου και τις αρχές του κόμματος μας. Σε όλους τους αγώνες συμμετείχα μαζί με όλες τις νεοδημοκράτισσες και όλους τους νεοδημοκράτες για την νίκη των ιδεών μας, για την επικράτηση των αρχών και αξιών του κοινωνικού φιλελευθερισμού και με γνώμονα, πάντα, το καλό του τόπου μας.

Προέρχομαι από τη βάση και γνωρίζω, καλά, τι απαιτείται για να είναι η βάση δυνατή, ενεργή και ενωμένη. Η ΔΕΕΠ πρέπει να είναι το κομματικό όργανο που θα δίνει, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, τη δυνατότητα στη βάση να εκφράζεται και να συμμετέχει σε όλα αυτά που καθορίζουν ή επηρεάζουν το παρόν και μέλλον των Γρεβενών.

Ζητώ να με στηρίξετε και την ερχόμενη Κυριακή να μου δώστε τη δύναμη να αγωνιστώ για μία δυνατή, ενωμένη Νέα Δημοκρατία στα Γρεβενά, όπου όλα τα μέλη θα έχουν φωνή και όλοι μαζί θα παλεύομε, κάθε μέρα, για την προκοπή και πρόοδο του τόπου μας.

Περισσότερες εικόνες, δείτε στο facebook:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.