Μία άκρως τιμητική διάκριση έλαβε ο Δήμος Γρεβενών για την πολυετή συμμετοχή του στον κορυφαίο θεσμό της “Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας”. Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Πέμπτης 9 Σεπτεμβρίου 2021 στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης για τη βράβευση των δράσεων του 2020, o Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Κώστας Σκρέκας απένειμε στους Αντιδημάρχους κ.Δημήτρη Μπόλη και κ.Χρήστο Τριγώνη, που εκπροσώπησαν τον Δήμο Γρεβενών, τον τιμητικό έπαινο.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Δήμος Γρεβενών έχει ήδη βραβευθεί δυο φορές για την ενεργή παρουσία του στην “Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας”, συμμετέχοντας ανελλιπώς στη σημαντική αυτή διοργάνωση εδώ και επτά χρόνια.

Αδιαμφισβήτητα, οι επιτυχημένες εκδηλώσεις του 2020 δε θα έπαιρναν σάρκα και οστά χωρίς τη δραστήρια και πολύτιμη συμπαράσταση των πολιτών, των συλλόγων και των φορέων που έλαβαν μέρος καθώς αγκάλιασαν με θέρμη τον σπουδαίο αυτό θεσμό.

Σημειώνεται, ότι ήδη ο Δήμος Γρεβενών ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη φετινή διοργάνωση που θα διεξαχθεί από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους με κεντρικό άξονα το «Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε υγιείς».

Έτσι και το 2021 με τον ίδιο ενθουσιασμό, ο Δήμος Γρεβενών θα προγραμματίσει νέες καινοτόμες δράσεις ευαισθητοποίησης στην κατεύθυνση της υιοθέτησης μέτρων και συμπεριφορών που εξυπηρετούν τις αρχές της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, εξερευνώντας ταυτόχρονα τη δρομολόγηση αντίστοιχων μόνιμων παρεμβάσεων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες της αστικής κινητικότητας.




Περισσότερες εικόνες στον ΑΕΤΟ

 

Γραφείο Τύπου

  Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.