ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΕΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Από τη Δευτέρα το πρωί ο Ολυμπιονίκης μας Μίλτος Τεντόγλου ζει το δικό του μύθο, γράφει τη δική του προσωπική ιστορία και βιώνει στον υπέρτατο βαθμό τα εγκώμια, τους διθυράμβους, τους επαίνους και τα συγχαρητήρια από το σύνολο του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου, των social media μη εξαιρουμένων.
Στη γενέτειρά του όμως, τα Γρεβενά, άνθρωποι κάθε ηλικίας, βιώνουν συναισθήματα πρωτόγνωρα. Άφατη συγκίνηση , χαρούμενα πρόσωπα, ρανίδες περηφάνιας, αναπτερωμένο ηθικό, κυριαρχούν στην πεζή καθημερινότητά μας.
Πριν πέντε χρόνια, μέσω του Ρίο της Βραζιλίας, ξεκίνησε το ταξίδι του Μιλτιάδη για την κατάκτηση της κορυφής. Άγνωστος μεν αλλά με υπερφυσικό ταλέντο. Εμείς οι Γρεβενιώτες τον εμπιστευτήκαμε από τότε , πιστεύοντας ότι θα τα κατάφέρει.Και τα κατάφερε, ανεβάζοντας στα ύψη μια ολόκληρη χώρα αλλά και μια μικρή πόλη, τα Γρεβενά.
Σύσσωμη η οικογένεια του Φ.Ο.”Πρωτεας΄΄ Γρεβενών τον συγχαίρει για τον ΜΕΓΑΛΟ του ΑΘΛΟ και του εύχεται να είναι τυχερός και πρωταγωνιστής και στην αθλητική του διαδρομή αλλά και στην προσωπική του ζωή.
Συγχαίρουμε επίσης την οικογένειά του, τον πρώτο του προπονητή , τον Βαγγέλη Παπανίκο, το σωματείο που τον ανέδειξε,την ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, και όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια της μοναχικής του προσπάθειας για την κατάκτηση της κορυφής, τα οποία μόνο εύκολα δεν ήταν.
Μίλτο σε ευχαριστούμε για την συγκίνηση που μας προσέφερες , κυρίως όμως γιατί κατόρθωσες να ενώσεις ΨΥΧΙΚΑ όλους τους Γρεβενιώτες και να ανατάξεις το ηθικό μας σε μια εποχή μάλιστα όπου οι ” άσχημες ‘’ ειδήσεις κυριαρχούν.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Ένδοξε, τιμημένε και ευλογημένε τόπε των Γρεβενών που γέννησες και συνεχίζεις να γεννάς παιδιά για να φτάσουν και πάλι την Ελλάδα μας στη θέση που της αξίζει.

Αυτό που έγινε ήταν ένα θαύμα. Ένα θαύμα που γίνεται σε Έλληνες και ειδικά σε ανθρώπους μεγαλωμένους από γονείς με αρχές, ήθος, αξίες και ιδανικά(όπως η εκπαιδευτικός μητέρα Ιωάννα, του στεφανωμένου από κλάδο ελαίας Ολυμπιονίκη μας Μίλτο Τεντόγλου). Αντρωμένους από προπονητές όπως ο δικός μας επίσης Γρεβενιώτης Βαγγέλης Παπανίκος, που τον οδήγησε σε ονειρεμένους δρόμους.

Ζούμε όλοι μας οι Γρεβενιώτες την ένταση όλης αυτής της επιτυχίας και ευχόμαστε να παραμείνει στο υψηλότερο βάθρο που τον κατέταξαν οι επιδόσεις του, οι οποίες είχαν τη στήριξη και αγάπη της οικογένειάς του και του προπονητή του που τον ανέδειξαν και τον εδραίωσαν στη θέση του πλανητικού αθλητή στο άλμα εις μήκος.

Μίλτο, σε ευχαριστούμε που μας έκανες εθνικά υπερήφανους με το τεράστιο ωθητικό άλμα σου, το οποίο θα έχει αντίκτυπο διαχρονικά στην πατρίδα μας, στον τόπο μας, στην εκπαιδευτική οικογένεια που ανήκεις (μέσω της μητέρας σου και του πρώτου προπονητή σου) και σε εσένα τον ίδιο.
Ευχόμαστε να έχεις πάντα υγεία και συνεχόμενες επιτυχίες.

Γρεβενά, 04 /08/2021

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ Γρεβενών: ΕΥΓΕ ΜΙΛΤΟ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ

Πολύτιμο Κόσμημα στο στήθος σου Μίλτο Τεντόγλου, το Χρυσό Μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Απεικονίζει τη Θεά Νίκη, το Παναθηναϊκό Στάδιο και τον Παρθενώνα, ακριβή κληρονομιά των πρόγονων μας, για την οποία επέλεξαν να μας τιμήσουν οι Ιάπωνες.

Ακόμα πιό Πολύτιμος ο άυλος Κότινος αγριελιάς που στολίζει την πλούσια κόμη σου, επιβράβευση που κέρδισες με τη σεμνότητα, την περηφάνια, την εργατικότητα, το σταράτο σου λόγο, το ξεκάθαρο βλέμμα. Και είσαι τόσο νέος.

Ανέβασες τα Γρεβενά στα Ουράνια με το Χρυσό Μετάλλιο, αλλά και τα ψήλωσες με την εκφορά σου, σε κάθε ευκαιρία, ξεκίνησα από τα Γρεβενά.

Οι Γρεβενιώτες σε ευγνωμονούμε. Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο σου.

Εύγε Μίλτο Τεντόγλου. Να είσαι ευλογημένος.

Με τιμή
Ευγγελία Μπόγκια
Πρόεδρος ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ Γρεβενών

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ  Ν.Ε ΓΡΕΒΕΝΩΝ 

Τα Γρεβενά από την περασμένη Δευτέρα έχουν να υπερηφανεύονται! Απέκτησαν έναν λαμπρό και χρυσό ολυμπιονίκη, ο οποίος δήλωσε λιτά, οτι με το έκτο άλμα “ ήθελε απλά να μπεί στα μετάλλια και όχι να εξαφανίσει τον Ετσεβερία ο οποίος ήταν σε καλή μέρα .

”Το χρυσό μετάλλιο της ταπεινότητας απο έναν παγκόσμιο πρωταθλητή και ολυμπιονίκη, ο οποίος αμέσως μετά ,αποθεώθηκε από όλες τις ιστοσελίδες της υδρογείου ,για την αμεσότητα και την καθαρή και απέριττη μαγκιά του !

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Μιλτιάδη Τεντόγλου και σε όλους τους δικούς του ανθρώπους , που προσέφεραν δώρο στην σύγχρονη ανθρωπότητα , ένα νέο παγκόσμιο πρότυπο μάχης και αγώνα, που συνδύασε μοναδικά την απλότητα και την πρωτοπορία!

Ο μικρός μας τόπος με το χρυσό μετάλλιο του Μιλτιάδη στο στήθος ,πέρασε πλέον στο πάνθεον των μικρών πατρίδων ,που καμαρώνουν τα παιδιά τους να οδηγούν πρωτοπόρα, τα νιάτα και τον παγκόσμιο αθλητισμό ,στις φωταγωγημένες λεωφόρους του μέλλοντος!

Γρεβενά 4 – Αυγούστου -2021

Για την Ν.Ε ο Α Γραμματέας Κλεισιάρης Κώστας

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ:

«Χαίρετε! Νενικήκαμεν!», θρυλείται πως αναφώνησε ο Φειδιππίδης, ο ταχύτερος ημεροδρόμος του αθηναϊκού στρατού, τον οποίο απέστειλε ο στρατηγός Μιλτιάδης προς βοήθεια στην Σπάρτη κατά των Περσών και επιστρέφοντας ανήγγειλε τη νίκη στη μάχη του Μαραθώνα.

Μια τέτοια μέρα ξημέρωσε για τα Γρεβενά και τον κόσμο όλο, η νίκη όμως είναι μόνο δική σου, Μίλτο. Διάνυσες πολλά χιλιόμετρα, από το στάδιο των Γρεβενών στα στάδια που χτίστηκαν για Ολυμπιονίκες.

Επιστρέφεις ίδιος, ο Μίλτος Τεντόγλου που όλοι ξέρουν, μαζί με ακόμη ένα όνομα, αυτό του ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ.
Σήμερα είσαι ο Αγγελιαφόρος των Γρεβενών σε όλον τον κόσμο.

Θερμά συγχαρητήρια σε εσένα και στους γονείς σου! Να σε χαίρονται! Να σε χαιρόμαστε!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΤΣΙΟΣ

Νομαρχιακό Τμήμα Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ

Η Ε.Γ. του Ν.Τ. Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ συγχαίρει τον χρυσό Ολυμπιονίκη και σεμνό αθλητή Μίλτο Τεντόγλου, που με το τελευταίο του και πετυχημένο άλμα , κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο και να δώσει χαρά σε όλους τους Έλληνες και τους Γρεβενιώτες .

Επίσης συγχαίρουμε την οικογένεια του και ιδιαίτερα τη μητέρα του , συναδέλφισσα Ιωάννα Παπαδημητρίου, για τη συνεχή στήριξη στο Μίλτο , καθώς και τον πρώτο του προπονητή Βαγγέλη Παπανίκο.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος Γρεβενών της ΑΔΕΔΥ
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Λιάμπας Ανδ. Στέργιος Λέτσιος Θ. Χρήστος

Η Πρόεδρος του Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας: “Από τα Γρεβενά στην κορυφή του κόσμου. Σε ευχαριστούμε Μίλτο”

Η πρόεδρος και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής  Μακεδονίας συγχαίρουν από καρδιάς το Μίλτο Τεντόγλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με πείσμα και δύναμη κατέκτησε την ανώτατη διάκριση στο άλμα εις μήκος, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο του κλασσικού αθλητισμού!

Σεμνός και προσηλωμένος στο στόχο του, με συνοδοιπόρο την οικογένεια του στο μακρύ αυτό δρόμο μέχρι την ανάβασή του στο υψηλότερο βάθρο, αγωνίστηκε με το Εθνόσημο στο στήθος του και κατάφερε να κάνει υπερήφανη όχι μόνο τη γενέτειρα του, τα Γρεβενά, αλλά όλους εμάς τους Δυτικομακεδόνες και όλους τους Έλληνες!

Το Περιφερειακό Συμβούλιο θα τιμήσει το Χρυσό Ολυμπιονίκη σε τακτική συνεδρίαση.

 

Η Πρόεδρος του Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας

Ευφροσύνη Ντιό

 

Συγχαρητήρια Επιστολή από το Επιμελητήριο Γρεβενών

Αγαπητέ Μίλτο,

το Δ.Σ. του Επιμελητήριου  Γρεβενών και εγώ προσωπικά, σου εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την κατάκτηση του σημαντικότερου μεταλλίου με το οποίο μπορεί να τιμηθεί ένας αθλητής, του χρυσού ολυμπιακού και μάλιστα σε ένα άθλημα τόσο δύσκολο και ανταγωνιστικό, όπως το μήκος.

Η σεμνότητά σου, το ήθος σου, η αναγνώριση της αξίας του αντιπάλου σε καθιστούν πρότυπο  σε μια εποχή απαξίωσης  και υποβάθμισης  των ηθικών αξιών.

Επιπλέον, το μήνυμα ότι η σκληρή δουλειά, η αφοσίωση και η αγάπη σε αυτό που κάνουμε αποδίδουν καρπούς και ανταμείβονται αποτελεί μάθημα για όλους μας και κυρίως για τη νεολαία.

Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ξεχωριστές στιγμές που μας χάρισες.

Το Δ.Σ.  Επιμελητηρίου Γρεβενών

Νικόλαος Ράμμος

Πρόεδρος

 

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών  

Τo Δημοτικό Συμβούλιο Γρεβενών υποκλίνεται στον χρυσό μας Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου και στην παγκόσμια επιτυχία του, η οποία ανέβασε την Ελλάδα και τα Γρεβενά στην κορυφή του κόσμου, κάνοντας μας όλους πολύ υπερήφανους με το πηγαίο ταλέντο του και τη δύναμη ψυχής του.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στον κορυφαίο μας άλτη για τη σπουδαία νίκη που πέτυχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αποτέλεσμα μιας πολύχρονης προσπάθειάς που ξεκίνησε από τη γενέτειρά του, τα Γρεβενά, με την πολύτιμη συνδρομή του πρώτου του προπονητή κ.Βαγγέλη Παπανίκου και της Γυμναστικής Ένωσης Γρεβενών.

Γρεβενά 2 Αυγούστου 2021

Η Πρόεδρος του Δ.Σ.
Φωτεινή Τζουβάρα

 

Γρηγόρης Γιαννόπουλος:

Μίλτος Τεντογλου το χρυσό παιδί από τα Γρεβενά.

Ο Μίλτος ο δικός μας Μίλτος γέννημα-θρέμμα των Γρεβενών κατάφερε να μας κάνει όλους περήφανους.

Ο Μίλτος που ξεκίνησε από χόμπι με το parkour και με την τεράστια βοήθεια του γυμναστή Βαγγέλη Παπανίκου που ανακάλυψε αυτό το μοναδικό ταλέντο, τον πήρε από το χέρι και τον έκανε έναν εξαιρετικό αθλητή – άνθρωπο που κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του κόσμου.

Η συγκίνηση και υπερηφάνεια ξεχειλίζει.
Οι φίλοι σου, όλοι Γρεβενιώτες , οι Δυτικομακεδονες και κατ επέκταση όλοι οι Έλληνες απανταχού της γης σήμερα είναι περήφανοι.
Μίλτο σε ευχαριστούμε να έχεις την υγεία σου και να ξέρεις όταν “πετάς” “πετάμε” όλοι μαζί σου!
Γρηγόρης Γιαννόπουλος
Περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας

Συγχαρητήριο μήνυμα του Μητροπολίτη Γρεβενών κ.Δαβίδ

Η συγκίνηση όλων μας στα Γρεβενά αυτή την ιστορική ημέρα του Αυγούστου είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής στον Μίλτο Τεντόγλου.

Συγκίνηση και χαρά για την χαρά που μας δίνει.

 

Όχι μόνο της περίλαμπρης νίκης, ένα χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα και για τα Γρεβενά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, αλλά και της τρομερής προσπάθειας, του λαμπρού παραδείγματος.

 

Σε καιρούς δύσκολους και γεμάτους δοκιμασίες ένα παιδί του τόπου μας, μεγάλωσε, αγωνίστηκε, έβαλε στόχους σε αυτόν τον τόπο.

Και βγήκε μπροστά, έλαμψε και μας έδωσε δύναμη.

Μίλτο, εύχομαι να συνεχίσεις έτσι στον ωραίο αγώνα σου, και να σε συνοδεύουν πάντα οι ευχές του Χριστού και της Παναγίας μας, και η αγάπη όλων των Γρεβενιωτών.

Με πατρικές ευχές
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
Ο ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΔΑΒΙΔ

 

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:
Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση εκφράζουμε τα θερμά  συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη μας  τον Μίλτο Τεντόγλου. Για άλλη μια φορά ανέβασε την  Ελλάδα και τα Γρεβενά στην κορυφή και μας έκανε όλους 8,41 μέτρα ψηλότερους. Μπράβο Μίλτο έκανες περήφανη την οικογένεια σου, τους προπονητές σου, το μικρό σωματείο που ξεκίνησες , όλους εμάς τους Γρεβενιώτες, όλους τους Έλληνες. Μίλτο συνέχισε η κορυφή σου αξίζει η κορυφή σου ανήκει.
                   ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
                    Τομέας αθλητισμού

ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ:

ΜΙΛΤΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ , ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΕΣ.

ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΜΑΣ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ

ΚΚΕ ΓΡΕΕΒΕΝΩΝ:

Η Τ.Ο Γρεβενών του ΚΚΕ δίνει πολλά συγχαρητήρια στον χρυσό Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου, τον σπουδαίο αλλά και σεμνό αθλητή, που με ένα ‘’άλμα ανατροπής’’ πέτυχε και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Τόκιο. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στη μητέρα του Ιωάννα Παπαδημητρίου για τις αρχές που του έδωσε και την πολύπλευρη στήριξή της στο Μίλτο όλα αυτά τα χρόνια. Συγχαρητήρια και στον πρώτο του προπονητή τον Βαγγέλη Παπανίκο.

Γρεβενά, 2 Αυγούστου 2018


Γιώργος Δασταμάνης για τον θρίαμβο του Μίλτου Τεντόγλου: «Όλος ο Γρεβενιώτικος Λαός νιώθει σήμερα βαθιά υπερήφανος»

Τα πιο θερμά του συγχαρητήρια εκ μέρους όλων των δημοτών εξέφρασε ο Δήμαρχος Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης για τον Ολυμπιονίκη μας Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος με το χρυσό άλμα των 8,41 μέτρων, έγραψε τη δική του ιστορία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ανεβάζοντας στα ουράνια τα Γρεβενά και την Ελλάδα.

«Όλος ο Γρεβενιώτικος Λαός νιώθει σήμερα βαθιά υπερήφανος για τον σπουδαίο μας Πρωταθλητή καθώς ο Μίλτος απέδειξε για μια ακόμη φορά πόσο δυνατός άνθρωπος είναι» τόνισε στο μήνυμά του ο κ.Δασταμάνης, παρακολουθώντας από το “Πάρκο των Μανιταριών” τον μεγάλο τελικό του μήκους.

«Επόμενο βήμα είναι να υποδεχθούμε τον χρυσό μας Ολυμπιονίκη στο δημοτικό στάδιο των Γρεβενών το οποίο με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου φέρει πλέον το όνομά του», υπογράμμισε στο τέλος ο Γιώργος Δασταμάνης.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

Συγχαρητήρια επιστολή από τον Γρεβενιώτη Βουλευτή Ανδρέα Πάτση στον “χρυσό” Ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου
Μια αληθινά χρυσή μέρα για τα Γρεβενά ξημέρωσε, με τον κορυφαίο Γρεβενιώτη αθλητή, που σήκωσε την Ελλάδα πιο ψηλά και από τον Σμόλικα .

Δαφνοστολισμένε, Μίλτο Τεντόγλου, σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες, για την περηφάνια που μας γέμισες.

Η αφοσίωση σου και οι θυσίες σου σε έφτασαν στην πρώτη θέση του κόσμου, στις καρδιές όλων μας.

Λένε ότι ο καθρέπτης των γονιών είναι τα παιδιά μας. Θα συμφωνήσω διότι γνωρίζω την οικογενειακή στήριξη που είχε ο χρυσός μας αθλητής.

Γέμισε με χαρά και περηφάνια την οικογένειά του, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο που παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα.

Κλείνοντας τις ευχές μου, θα κάνω αναφορά για την σεμνότητα που διακατέχει τον ίδιο και τους οικείους του, κάτι, που τον βάζει ακόμα πιο ψηλά, ως πρότυπο ανθρώπου αθλητή.

Αυτή είναι η σπουδαιότερη αρετή των αληθινών “χρυσών” παιδιών. Συγχαρητήρια σε εσένα και στην οικογένειά σου Μίλτο Τεντόγλου.

Με τιμή Ανδρέας Πάτσης
Βουλευτής Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.