Εκτεταμένες εργασίες πλύσης και απολύμανσης των πράσινων κάδων πραγματοποιεί από ταξημερώματα της Τετάρτης 28 Ιουλίου 2021 στα Γρεβενά, το ειδικό καδοπλυντήριο της Υπηρεσίας Καθαριότητας, “σαρώνοντας” στην κυριολεξία τους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν οι κοινότητες και οι οικισμοί.

Το πρωτοποριακό αυτό μηχάνημα, που εντάσσεται στον στόλο οχημάτων του Δήμου Γρεβενών, έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει τους κάδους γρήγορα και μεθοδικά καθώς εκτοξεύει μείγμα ζεστού νερού και ειδικών απολυμαντικών, εξαλείφοντας δυσοσμία και ακαθαρσίες.

Δείτε εικόνες στον ΑΕΤΟ



Η περαιτέρω αναβάθμιση της καθαριότητας σε όλη τη γεωγραφική έκταση του Δήμου αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής αφού προγραμματίζονται συνεχώς νέες δράσεις, οι οποίες θα διασφαλίσουν την προστασία της Δημόσιας Υγείας και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Γραφείο Τύπου 
 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.