Με την ανάληψη των καθηκόντων του, το νέο Προεδρείο της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΔΜ, επέλεξε το Διοικητήριο της ΠΕ Γρεβενών ως χώρο διεξαγωγής της πρώτης διευρυμένης συνεδρίασης.

Την τηλεδιάσκεψη είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, εκτός των μελών της Διοικούσας Επιτροπής, όλα τα μέλη της Αντιπροσωπείας του Τμήματος, τα μέλη των Νομαρχιακών Επιτροπών, οι Επιμελητές των Μόνιμων Επιτροπών με τους αναπληρωτές τους, τα μέλη του Πειθαρχικού Συμβουλίου, οι εκπρόσωποι της περιοχής στο κεντρικό ΤΕΕ, καθώς και πρώην Πρόεδροι που είναι ακόμα εν ενεργεία μηχανικοί.

 

Ο νέος Πρόεδρος του Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, κ. Νικόλαος Συλλίρης, δεσμεύτηκε, ότι μετά τα Γρεβενά, θα ακολουθήσουν αντίστοιχες συνεδριάσεις και στους υπόλοιπους Νομούς, καθώς στόχος της νέας διοίκησης είναι η εξωστρέφεια και η επαφή με όλα τα μέλη του Τμήματος.

Εκτός από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα που απασχολούν τη Νομαρχιακή Επιτροπή Γρεβενών όπως αυτά παρουσιάστηκαν επισταμένως από τον Πρόεδρο της ΝΕ Γρεβενών, κ. Αλέκο Ντούνα.

Ακολούθησε συνάντηση σε ανοιχτό χώρο της περιοχής, με μέλη του Τμήματος που δραστηριοποιούνται στην περιοχή των Γρεβενών και συζήτηση για τα προβλήματα της καθημερινότητας των μηχανικών.

Η ΝΕ ΤΕΕ Γρεβενών ευχαριστεί δημόσια τον Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Ιωάννη Γιάτσιο για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας ώστε να διεξαχθεί με επιτυχία η διευρυμένη συνεδρίαση

Το Τ.Ε.Ε. συνεχίζει να αποτελεί το σπίτι όλων των μηχανικών.

Για την ΝΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο Πρόεδρος

Ντούνας Αλέκος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.