Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ.Γιώργου Κασαπίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ.Ιωάννη Γιάτσιου, του Αντιδημάρχου Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών κ.Ματθαίου Αδάμου και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού κ.Δημήτρη Μπόλη, υποδέχθηκε το απόγευμα της Τρίτης 29 Ιουνίου 2021, τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, κ.Σταύρο Καλαφάτη στο Κέντρο Παλαιοντολογίας της κοινότητας Μηλιάς. (Δείτε και εδώ)

Ο κ.Καλαφάτης, αφού ξεναγήθηκε στον καινούργιο εκθεσιακό χώρο στον οποίον εκτίθεται ο διεθνώς αναγνωρισμένος παλαιοντολογικός πλούτος της περιοχής των Γρεβενών, συζήτησε με τον κ.Δασταμάνη τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για τη βέλτιστη αξιοποίηση των πολύτιμων και εντυπωσιακών ευρημάτων που θα συμβάλλει καθοριστικά στην εκπαιδευτική, τουριστική και οικονομική αναβάθμιση του Δήμου.

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.