Διήμερη επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άγγελος Συρίγος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης  (ΕΘΑΑΕ), καθηγητή Περικλή Μήτκα.

Την Πέμπτη, 17 Ιουνίου, στις 9:30 το πρωί, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων θα αφιχθεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα Γρεβενά. Στις 11:00 θα βρίσκεται στη Νέα Πανεπιστημιούπολη στη ΖΕΠ Κοζάνης και στις 13:45 θα επισκεφθεί το κτίριο διοίκησης του Πανεπιστημίου στα Κοίλα. Το απόγευμα στις 16:30 θα επισκεφθεί στην Πτολεμαΐδα τη Σχολή Επιστημών Υγείας και στη συνέχεια θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Καστοριά, όπου αναμένεται να φτάσει στις 18:15. Την Παρασκευή, 18 Ιουνίου, ο κ. Συρίγος θα βρεθεί στη Φλώρινα, όπου θα επισκεφθεί, στις 13:30 τη Γεωπονική Σχολή, στις 14:15 τη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, και στις 15:00 τη Σχολή Καλών Τεχνών.

ΕΡΤ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.