Εγκαινιάζοντας, με τις ευχαριστίες όσων στήριξαν με προσφορές το Βazaar του Πάσχα, ως Δ.Σ. του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ´´Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ θα συνεχίσουμε την ενημέρωση μελών και φίλων, με τις ευχαριστίες όσων συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της Εκδήλωσης Αγάπης του Πάσχα, τόσο με τη διανομή δεμάτων στους συμπολίτες μας που πορεύονται δύσκολα, όσο και με την κατάθεση οικονομικής στήριξης στους μαθητές, στους φοιτητές, στους χρόνια ασθενείς και άπορους.

 Για τα τρόφημα των 60 δεμάτων ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ´´ ΚΟΡΕ Α.Ε. ´´και τον κ. Κουτσιούμπη για την προσφορά λαδιών Χρυσελιά και σαλτσας, το Σούπερ Μάρκετ ´´ΚΡΗΤΙΚΟΣ ´´για την προσφορά ζυμαρικών και γάλακτος, τους παραγωγούς Καλαιτζίδη Σάββα και Υιούς και τον Ευθύμη Παπαθεοδώρου για την προσφορά οσπρίων. Τα υπόλοιπα τρόφιμα του δέματος αγοράστηκαν από το Ταμείο του Συλλόγου.

 Από το Ταμείο του Συλλόγου καλύφθηκαν επίσης και τά 6 είδη τροφίμων με τα οποία συμμετέχει η ´´Ε Λ Π Ι Δ Α ´´ στα 200 δέματα που προσφέρει η Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, μετά την αποδοχή του αιτήματος από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Δαβίδ και τον ευχαριστούμε θερμότατα που αξιώνει τη συμμετοχή μας.
 Για τις οικονομικές ενισχύσεις που κατατέθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων ευχαριστούμε από καρδιάς όσους κατέθεσαν στο Ταμείο της ´´Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ στη μνήμη των ανθρώπων που έφυγαν από κοντά μας και είναι: – Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών 100 €, Κλεισιάρη Παρασκευή, Κούγκα Γενοβέφα και Ευαγγελία Μπόγκια 60 € για τη μνήμη Γεωργίου Γκέκα. – ΓΙΩΤΑΣ Α.Ε. 1000 €, Κακαλέ Φρειδερίκη, Καραγιάννη Νικόλαο, Βαγενά Εμμανουήλ, Γιώτα Ελευθερία, Σακελάρη Στέργιο, Μπόγκια Ευαγγελία, Παππή Αντώνιο , Μπόγκια Γεώργιο συνολικά 370€ για τη μνήμη Μενελάου Γιώτα. Ευχαριστούμε κ´ την οικογένεια. – Τσακνάκη Ιωάννη – Γεωργιτσιώτη Ευαγγελία 50 € για τη μνήμη Ψαρια Αθανασίου. – Νταμπίκη Βασίλειο – Ιουλία Βουλγαριδου 500 € για τη μνήμη Ιωάννη Βουλγαρίδη & Χαράλαμπου Τσακνάκη. – Σανίδα Μαρία – Αθανασιάδη Φώτιο 150 € για τη μνήμη Χρήστου Σανίδα. – Μπλαζομύτη Αθανάσιο – Εύκλεια 200 € για τη μνήμη Αλεξάνδρας Μπλαζομύτη. – Μπέλου Γεωργία 50 € για τη μνήμη Αχιλλέα και Μαριγούλας Μπέλλου. – Ντάσιου Μαριέτα 80 € για τη μνήμη Παναγιώτη Ντάσιου. – Λαμπρέτσα Ελισάβετ 50 € για τη μνήμη Ιωάννη Λαμπρέτσα.
Ευχαριστούμε ολόψυχα όσους στήριξαν το έργο μας, στη νέα δύσκολη χρονιά και μας έδωσαν τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε στην εκδήλωση Αγάπης του Πάσχα και μάλιστα αυξάνοντας το ποσόν των φοιτητών, που τα Χριστούγεννα μειώσαμε και είναι: – Αγοράστη Ιουλία και Βασιλική 2.000 €, που ως Επίτιμα μέλη της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ αφουκραζονται την ´´ανάσα ´´της και πριν ακόμα εκφραστούμε είναι δίπλα μας. – ΑLFA WOOD ΠΙΝΔΟΣ ΑΕΒΕ 300 € .
Μας τιμά η διαχρονική στήριξη της. – Παπανικολάου ΗΛ. Δέσποινα ( Θεσσαλονίκη ) 100 €. – Προκοπίου Βασίλειος και Γεωργία 90 €. – Προφέντσα Δημήτριο, Σιδηροπούλου Ελένη, Κοράβου Αριστούλα 50 € έκαστος. – Ατέση Δημήτριο 30 € και δεκάδες μέλη και φίλους και φίλους φίλων από Γρεβενά και Θεσσαλονίκη που έχουν στην άκρη του μυαλού τους, τους ανθρώπους που υποφέρουν. – Τα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΑΚΗΣ και τον Ζέρβα Παναγιώτη που προσφέρουν τροφή συνεχώς. Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τους φίλους κυνηγούς Μπασνά Σπύρο και Δημήτριο, Γκέκα Χρήστο, Δαδαλή Νικόλαο, Κωττα Θεόδωρο και Μησιάκα Δημήτριο για την προσφορά 90 κιλών κρέατος αγριογούρουνου, για τη μνήμη του αδικοχαμένου Γιώργου Γκέκα.
Η προσφορά τους μας έδωσε την δυνατότητα για πρώτη φορά να δώσουμε 55 δέματα, εμπλουτισμένα και με τα τρόφιμα από το παντοπωλείο της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ τις ημέρες της Αποκριάς.
 Ως Δ.Σ.σε σύντομο χρονικό διάστημα θα δημοσιεύσουμε τον απολογισμό δράσεων του 2020 που κάναμε στην Κοπή της Βασιλόπιτας, που φέτος δεν πραγματοποιήσαμε.
 Με τιμή το Δ.Σ. της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.