Έφθασαν στο Δημαρχείο οι πρώτες εικαστικές δημιουργίες της καλλιτεχνικής δράσης “Ζωγραφίζουμε την Ελευθερία μας” που υλοποιεί ο Δήμος Γρεβενών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και η οποία απευθύνεται στον μαθητικό κόσμο Δημοτικών και Γυμνασίων της περιοχής μας.

Ειδικότερα, οι μικροί μας συνδημότες που φοιτούν στο 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών, μας έστειλαν τις υπέροχες ζωγραφιές τους, μέσω μάλιστα ενός εξαιρετικού μουσικού βίντεο που δημιούργησαν μαζί με τους καθηγητές τους, και για αυτό τους εκφράζουμε από καρδιάς ένα πολύ μεγάλο και θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Γρεβενών, σε συνεννόηση με τους Διευθυντές των σχολείων, θα παρουσιάζει τμηματικά τις εργασίες όλων των νεαρών συμμετεχόντων μέσα από τα τοπικά sites, την ιστοσελίδα (www.dimosgrevenon.gr) και το Facebook του Δήμου.

Περιμένουμε λοιπόν με μεγάλη ανυπομονησία τα έργα και των υπολοίπων παιδιών του τόπου μας που απεικόνισαν με τα χρώματα και τη φαντασία τους, την ελευθερία μας! 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.