Με όπλα μας τον άρτιο τεχνολογικά εξοπλισμόκαι την άριστη επιστημονική κατάρτιση, είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον τομέα της αποκατάστασης.

Όλοι μας οι ασθενείς αξιολογούνται και εξετάζονται πριν την έναρξη της θεραπευτικής διαδικασίας έτσι ώστε η αντιμετώπιση να είναι όσο το δυνατόν πιο εύστοχη και αποτελεσματική.

Στόχος μας

Η συνολική υποστήριξη του ασθενή, μέχρι την πλήρη αποκατάστασή του, κατανοώντας τις ανάγκες του. Διαθέτουμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και αντιμετωπίζουμε με ευκολία και πλήρη επιτυχία κάθε είδους περιστατικό.

Αναλαμβάνουμε μια ευρεία γκάμα θεραπειών, αξιολογώντας πρώτα τον ασθενή με τις πιο σύγχρονες μεθόδους αξιολόγησης και στοχεύουμε στην κατάλληλη θεραπεία για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως Κρουστικό Υπέρηχο, Ηλεκτροθεραπεία νέας γενιάς και Θεραπευτικό Υπέρηχο. Υπάρχει ακόμη δυνατότητα θεραπείας με συνδιασμό των δύο τελευταίων.

Ιδιαίτερα, ο κρουστικός υπέρηχος είναι μία μη χειρουργική θεραπεία για τις παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος. Πρόκειται για ένα καινοτόμο μηχάνημα εξωσωματικής λιθοτριψίας, το οποίο ενεργοποιεί τη διαδικασία επούλωσης του οργανισμού, αυξάνοντας την αιμάτωση και το μεταβολισμό της περιοχής.

 

Ειδικευόμαστε στην χειροπρακτική τεχνική μέθοδο Mulligan. Είναι η τεχνική (manual therapy) που συνδυάζει την κινητοποίηση των αρθρώσεων, μέσω θεραπευτικών χειρισμών, με ταυτόχρονη ενεργητική κίνηση. Στόχος της είναι η αντιμετώπιση των μυοσκελετικών πόνων και η αποκατάσταση της λειτουργίας των αρθρώσεων μέσω της ανώδυνης ενεργητικής κίνησης.

Θεραπευτική – Αθλητική Μάλαξη

Πραγματοποιούμε συνεδρίες θεραπευτικής και αθλητικής μάλαξης ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή.

Θεραπευτικό Γυμναστήριο

Στο τέλος κάθε θεραπείας και εφόσον κριθεί απαραίτητο, προγραμματοποιούνται κατάλληλες θεραπευτικές ασκήσεις, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (θεραπευτικό γυμναστήριο), για την ορθότερη αποκατάσταση του ασθενούς. Γιατί η άσκηση αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικοθεραπείας και θεωρείται βασική για ασθενείς με μυοσκελετικές και νευρολογικές δυσλειτουργίες, ώστε να έχουν έναν ποιοτικότερο τρόπο ζωής.

 

Κατ’ Οίκον Θεραπείες

Σε περίπτωση αδυναμίας του ασθενή, μπορεί να γίνει θεραπεία κατ΄οίκον με τη χρήση φορητού φυσιοθεραπευτικού εξοπλισμού.

Το κέντρο φυσικοθεραπείας και λειτουργικής αποκατάστασης του Γιώργου Παπαδημητρίου
λειτουργεί στ
α Γρεβενά στην οδό Ευαγγελιστρίας 25, δίπλα από τον Star-fm 933,  έναντι Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελιστρίας Γρεβενών

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.