Το αυθεντικό ανδρικό στιλ διαμορφώνεται από την αισθητική και την προσωπικότητα του κάθε άνδρα που ενδιαφέρεται για την εμφάνισή του.

Ορισμένα είδη ενδυμάτων, ωστόσο, όπως είναι τα φανελάκια ανδρικά, περιλαμβάνονται στο καθημερινό ή το επίσημο ντύσιμο και επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα, χωρίς να γίνονται άμεσα ορατά.

Αν σας ενδιαφέρει να είστε καλοντυμένος σε κάθε περίσταση, δείτε παρακάτω πότε ενδείκνυται να φοράτε φανέλα μέσα από τα ρούχα σας και τι μπορεί να σας προσφέρει στην εμφάνισή σας.

Γιατί πολλοί άνδρες φορούν φανέλα μέσα από τα ρούχα;

Τα φανελάκια είναι απαραίτητα για μεγάλη μερίδα των εκπροσώπων του ανδρικού φύλου καθώς προσφέρουν απεριόριστη άνεση στην απαιτητική καθημερινότητά τους.

Αυτό συμβαίνει διότι οι φανέλες λειτουργούν ως προστατευτική ασπίδα ανάμεσα στο σώμα και το ρούχο, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη.

Οι βαμβακερές φανέλες απορροφούν την υγρασία, επιτρέποντας στους άνδρες να μην αγχώνονται για τη δημιουργία λεκέδων από ιδρώτα -ιδιαίτερα στα σημεία της μασχάλης, του στέρνου και της πλάτης- στη μπλούζα ή το πουκάμισό τους.

Ακόμη, το φανελάκι συμβάλλει στην επιμήκυνση του χρόνου ζωής του ρούχου, καθώς περιορίζει τη συχνότητα του πλυσίματος του δεύτερου και ελαχιστοποιεί τη φθορά του από την όλη διαδικασία.

Σε ορισμένα ντυσίματα, η φανέλα κρίνεται απολύτως απαραίτητη ώστε να τελειοποιηθεί στο συνολικό αποτέλεσμα της εμφάνισης. Τέτοια ντυσίματα είναι όσα περιλαμβάνουν ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, και δη στενής γραμμής, τα οποία συμβαίνει κάποιες φορές να διαφανίζουν.

Λόγω του ότι οι φανέλες κατασκευάζονται για να φοριούνται ως εσώρουχα, τα υλικά κατασκευής τους είναι φιλικά προς το δέρμα (βαμβάκι) ώστε να εξασφαλίζουν κάθε εποχή του χρόνου αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Προκειμένου να σας εξασφαλίζουν όλα τα οφέλη, οι φανέλες που επιλέγετε να εντάξετε στη συλλογή σας χρειάζεται να είναι από ποιοτικό ύφασμα και να έχουν ανθεκτική κατασκευή.

Επιλέξτε φανέλες που είναι κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι καθώς προσφέρουν άψογη εφαρμογή και άνεση στο σώμα σας. Αποφύγετε τις φανέλες από συνθετικά υλικά διότι οι ανάγκες σας δεν θα είναι εφικτό να καλυφθούν.

Μια άλλη επιλογή είναι οι φανέλες από συνδυασμό βαμβακιού και άλλων υφασμάτων -όπως είναι το φανελένιο ύφασμα που εξασφαλίζει περισσότερη ζεστασιά.

Φυσικά, για sport καταστάσεις, μπορείτε να επιλέξετε ειδικές αθλητικές φανέλες για να φοράτε όσο κάνετε γυμναστική, που έχουν απαλή υφή και αδιάβροχες ιδιότητες.

Πότε προτείνεται να φοράτε φανέλα στην καθημερινότητά σας;

Όταν σας προβληματίζει αν χρειάζεται να φορέσετε φανέλα μέσα από τα ρούχα σας, προφανώς δεν είστε σίγουροι αν ταιριάζει ή όχι. Θα φορούσατε σίγουρα φανέλα μέσα από ένα πουλόβερ. Θα κάνατε το ίδιο και μέσα από ένα απλό κοντομάνικο T-Shirt;

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με τον ιδρώτα του σώματός σας, οι φανέλες μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την αμηχανία σας και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Επομένως, εφόσον σας προσφέρει άνεση, μπορείτε να φορέσετε φανέλα και μέσα από έν T-Shirt, αρκεί να διαθέτει παρόμοια λαιμόκοψη με το μπλουζάκι και ακόμη, να είναι από λεπτό ύφασμα χωρίς ραφές, ώστε να μην γίνεται αντιληπτή.

Όταν σκέφτεστε ποια φανέλα ταιριάζει να φορέσετε μέσα από το πουκάμισο, δώστε προσοχή στην απόχρωση της επιδερμίδας σας! Στόχος είναι να μην γίνεται ορατή και προσελκύει τα βλέμματα, αλλά να εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή διατήρηση της φρεσκάδας του πουκαμίσου σας.

Αν είστε ανοιχτόχρωμος, επιλέξτε φανέλες λευκές, μπεζ ή γκρι ανοιχτό. Αν είστε σκουρόχρωμος, διαλέξτε καφέ και σκούρο γκρι.

Πόση τριχοφυΐα έχετε στο στέρνο σας; Να και άλλο ένα κριτήριο για πότε η φανέλα είναι απαραίτητη στο ανδρικό ντύσιμο. Αν έχετε εμφανή τριχοφυΐα, καλύτερα είναι να επιλέγετε φανέλες με στρογγυλή λαιμόκοψη, ενώ αν όχι, έχετε την ευχέρεια να φοράτε και με V.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.