Σε συνέντευξή του την Δευτέρα (1-3), στον Starfm 933 και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών, Κωνσταντίνος Δημάδης, με αφορμή την “ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ για την στήριξη της επιχειρηματικότητας“, που συνυπογράφεται από 16 φορείς του Νομού.

Δείτε και εδώ

Ο Πρόεδρος κατέληξε, λέγοντας:

Ήρθε ο καιρός να διεκδικήσουμε όλοι μαζί, ανεξάρτητων χρωμάτων, ανεξάρτητων θέσεων και πολιτικών πεποιθήσεων, πράγματα για το καλό των Γρεβενών. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα στον τόπο μας. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε ελπίδα και αύριο. Ας γίνει ο Covid-19, από μία θανατηφόρα ασθένεια, μία ευκαιρία να ενωθούμε, να διεκδικήσουμε γιατί ο νομός μας δυστυχώς μαράζει τα τελευταία χρόνια.
Πρέπει να αντιληφθούμε ότι μόνο έτσι μπορούμε να υπάρχουμε, να έχουμε τα καταστήματα μας ανοιχτά, να έχουμε τις επιχειρήσεις και τις θέσεις εργασίες ζωντανές και φυσικά για να έχουμε και την πόλη μας ζωντανή“.

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.