Ο επιχειρηματίας Χάρης Κάτανας με αφορμή την δημιουργία ενός ακόμη καταστήματος  του ομίλου “ΟΠΤΙΚΑ -ΚΑΤΑΝΑΣ” στα Γρεβενά, μίλησε την Πέμπτη (25-02) στον Starfm 933  και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη.

Το νέο κατάστημα, μετά από την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα, στα Γρεβενά , βρίσκεται στην οδό στην οδό Παύλου Μελά 7 (κάτω από τις “ΑΥΛΕΣ”) και αυτή την περίοδο, μέχρι τέλη Φεβρουαρίου, προσφέρει γυαλιά ηλίου με έκπτωση 40%. Εκτός όμως από τα οπτικά, και τους φακούς επαφής, προσφέρει και μία μεγάλη ποικιλία  σε ακουστικά βαρηκοΐας για όλες τις ηλικίες.

Ο κ. Κάτανας, πρώην βουλευτής Κοζάνης, με αφορμή την επιστολή του που δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ με τίτλο:Νόμιμο ναι κ. Περιφερειάρχη – Ηθικό όμως; ” καταφέρθηκε κατά της Περιφερειακής Αρχής, αφού όπως είπε:  τρεις χιλιάδες επαγγελματίες  «μείνανε απ’ έξω»…

Στην ερώτηση για το τι  θα πράξει ο ίδιος στο μέλλον: “Περιφέρεια ή Βουλή” , ανέφερε πως δεν ξεκαθάρισε ακόμη τις προθέσεις του…

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.