Δημόσια τοποθέτηση  

Τώρα που πέρασαν τα πρώτα εικοσιτετράωρα και κατέπεσε ο κουρνιαχτός του επεισοδίου που συνέβη στο Δήμο Γρεβενών και στο οποίο εμπλέκομαι, αισθάνομαι την ανάγκη  πως είναι η κατάλληλη ώρα, για να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τον αντιδήμαρχο κ. Μπόλη καθώς και από την οικογένειά του για όσα πραγματικά συνέβησαν. Μια ειλικρινή συγνώμη για την αρνητική έκβαση της μη επιδιωκόμενης  συνάντησης μας την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του.  

Όταν ο χρόνος το επιτρέψει θα ζητήσω και προσωπική συνάντηση με τον κ. Μπόλη, για να δοθούν δίχως μεσάζοντες οι απαραίτητες εκατέρωθεν διευκρινίσεις. Τα επιπλέον λόγια είναι περιττά, όταν αυτός που ζητά την συγνώμη την αισθάνεται κιόλας.

Για τα υπερβολικά και εξωπραγματικά που δημοσιεύθηκαν, θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Μπόλης δεν έχει καμία ανάμιξη. Όσον αφόρα  τα παραπάνω συκοφαντικά δημοσιεύματα, επιφυλάσσομαι  ρητά παντός νομίμου δικαιώματός μου έναντι όποιων  επιχείρησαν να αμαυρώσουν την δημόσια εικόνα μου.

Λεωνίδας Τσεπίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.