Καταδικάζουμε απερίφραστα την λεκτική και σωματική βία που ασκήθηκε σε βάρος του αντιδημάρχου κ. Δημητρίου Μπόλη – Οι απόψεις και οι θέσεις μας για το προσφυγικό, έχουν διατυπωθεί επίσημα σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι απολύτως σαφείς και ξεκάθαρες…

Η συστηματική αλλοίωση και διαστρέβλωση της αλήθειας από ανθρώπους και μέσα που από τον προορισμό τους σκοπό έχουν να την υπηρετούν την αλήθεια και να την αναδεικνύουν, είναι φαινόμενο λυπηρό πλην όμως χαρακτηριστικό της παρακμής τους.

Και γίνεται χειρότερο όταν τα κίνητρα πίσω από την πράξη είναι ευτελή και ιδιοτελή, η προβοκατόρικη δηλαδή έκθεση του αντιπάλου που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν στο πεδίο, όταν έρχεται η ώρα να εκφραστεί η εκτίμηση των συμπολιτών μας.

Οι πρακτικές όμως αυτές τελικά γίνονται αντιληπτές από τους συμπολίτες μας οι οποίοι θέτουν με την κρίση τους τα μέσα και όσους κρύβονται πίσω απ’ αυτά στο περιθώριο.

Καμία απάντηση δεν χρειάζεται λοιπόν απέναντι στα όσα κακόβουλα αναγράφουν.

Η μόνη υποχρέωσή μας είναι απέναντι στην αλήθεια και για την αποκατάστασή τους επαναλαμβάνουμε τα εξής:

1. Η βία ως τρόπος επιβολής απόψεων είναι απολύτως καταδικαστέα. Στη σύγχρονη κοινωνία μας μόνον ο διάλογος αποτελεί το μέσο διαμόρφωσης των αποφάσεων. Καταδικάζουμε απερίφραστα την λεκτική και σωματική βία που ασκήθηκε σε βάρος του αντιδημάρχου κ. Δημητρίου Μπόλη για τις απόψεις του σε σχέση με το προσφυγικό ζήτημα. Στηρίζουμε τον αντιδήμαρχο και στεκόμαστε δίπλα του.

2. Οι σχέσεις μας με τους συμπολίτες και τους ψηφοφόρους μας ήταν και είναι καθαρές και ειλικρινείς πάνω σε ένα σαφές προγραμματικό επίπεδο.

3. Όσον αφορά το προσφυγικό ζήτημα οι απόψεις και οι θέσεις μας έχουν διατυπωθεί επίσημα σε όλες τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και είναι απολύτως σαφείς και ξεκάθαρες.

Εξαρχής υπήρξαμε αρνητικοί στην εγκατάσταση προσφύγων στον Δήμο μας. Μόνο όταν το πρόβλημα διογκώθηκε θεαματικά εκφράσαμε την άποψη για περιορισμένη εγκατάσταση προσφύγων με βάση την αρχή της αναλογικότητας σε επίπεδο Περιφέρειας.

Στα πλαίσια αυτά στηρίξαμε όλες τις σχετικές αποφάσεις και συναινέσαμε σε όλα τα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου, που μιλούσαν για αναλογικότητα. Τούτο προκύπτει αδιάψευστα από τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στα οποία έχουν καταχωριστεί οι θέσεις μας και στα οποία μπορεί να προστρέξει ο καθένας για να διαπιστώσει την αλήθεια.

Όραμά μας είναι πάντοτε η υγιής ανάπτυξη του ορεινού όγκου με την διεύρυνση του τουριστικού προϊόντος με την δημιουργία των κατάλληλων υποδομών, που αποτελεί και την πρωταρχική μας επιλογή, για την οποία θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε υπεύθυνα και ακούραστα.

 

Συνδυασμός “Ανατροπή-Αναγέννηση για τα Γρεβενά μας -Κώστας Παλάσκας”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.