Η ανάπτυξη των ΒΙ.ΠΕ. στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας αποτέλεσε αντικείμενο της διευρυμένης τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου 2021, με τη συμμετοχή του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, του Αναπληρωτή Υπουργού Νίκου Παπαθανάση, Γενικών Γραμματέων Υπουργείων, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, της Διευθύντριας του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρίας Αντωνίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε.  Θάνου Ψαθά.

Οι συμμετέχοντες έθεσαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που υπάρχουν για να ξεπεραστούν ενδεχόμενα προβλήματα στο κομμάτι των αδειοδοτήσεων και των υποδομών και αναζήτησαν βέλτιστες πρακτικές για την προσέλκυση επενδύσεων.

Στην τοποθέτησή της η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη  Μαρία Αντωνίου σημείωσε :

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας, που καταβάλλει η Κυβέρνησή μας για την ομαλή και δίκαιη αναπτυξιακή μετάβαση της Δυτικής Μακεδονίας, δημιουργεί τις προϋποθέσεις και τις κατάλληλες συνθήκες για την ενίσχυση του βιοτεχνικού και βιομηχανικού ιστού της περιοχής. Μέλημά μας είναι να ολοκληρώσουμε τις κατάλληλες υποδομές και παρεμβάσεις, που θα δημιουργούν κίνητρα στις ήδη οριοθετημένες περιοχές και σε εν δυνάμει αναπτυσσόμενες. Στόχος μας είναι η προσέλκυση ισχυρών επενδύσεων, η δημιουργία πολλών νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας και σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε από κοινού.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.