Παράκληση για περιορισμό της εναπόθεσης απορριμμάτων στους κάδους λόγω αποχιονισμού

Συνολικά 60 εκχιονιστικά μηχανήματα όλων των τύπων “σαρώνουν” νυχθημερόν το οδικό δίκτυο προκειμένου να μείνουν καθαροί και ασφαλείς οι δρόμοι σε πόλη και κοινότητες από την επέλαση της βαρυχειμωνιάς. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Γρεβενών παραμένει σε αυξημένη επιφυλακή και σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα καλώντας εκ νέου τους πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις. Παράλληλα, προτρέπει τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εξαιτίας του ολικού παγετού και πάντα εφοδιασμένοι με τις απαραίτητες αντιολισθητικές αλυσίδες.

Παράκληση για περιορισμό της εναπόθεσης απορριμμάτων στους κάδους λόγω αποχιονισμού

Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ο Δήμος Γρεβενών κάνει έκκληση στους δημότες να κρατήσουν για τουλάχιστον δύο ημέρες τα απορρίμματά τους στα μπαλκόνια τους έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εργασίες αποχιονισμού των κάδων. Η Διεύθυνση και οι εργαζόμενοι της Καθαριότητας ζητούν την κατανόηση και τη συνεργασία όλων των πολιτών προκειμένου να περιοριστεί στο μέτρο του δυνατού η εναπόθεση των απορριμμάτων για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

 

Δείτε και: Τα Γρεβενά στα λευκά




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.