Ο διακεκριμένος Γρεβενιώτης επιστήμονας,  Ιδρυτής του συλλόγου μας “ΦΙΛΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΟΡΛΙΑΚΑ” από το μακρινό Σικάγο,  μας μιλά για  το εμβόλιο και μας προτρέπει να προχωρήσουμε στον εμβολιασμο:

Το να είσαι υπερήλικος έχει και τα προνόμια του. Ένα ωραίο πρωί πριν τρεις εβδομάδες χτύπησε το κινητό μου και από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο θέλανε να ξέρουν πότε είμαι διαθέσιμος να πάρω την πρώτη δόση του εμβολίου κορωνοιού. ‘’Σε μισή ώρα μπορώ να είμαι εκεί’’ τους απάντησα. ‘’Στις 1:30 είναι εντάξει’’; μου απάντησαν αυτοί.
Σήμερα πήρα και τη δεύτερη δόση και μέχρι τώρα όλα καλά- καμιά εντελώς παραενέργια δεν με ενόχλησε. Αν όλα πάνε επίσης καλά με την υπόλοιπη οικογένειά μου, καιρός είναι αυτό το καλοκαίρι να το περάσουμε στην Ελλάδα. Για μένα αυτό το lockdown ήταν πραγματικά μεγάλο βάσανο – από τα τόσα ταξίδια κάθε χρόνο, για ένα ολόκληρο χρόνο αναγκαστικά κλισμένος μέσα στο σπίτι. Ας ευχηθούμε αυτό να τελειώσει πια. Συνιστώ σε όλους, όταν τους δοθεί η ευκαιρία, να το πάρουν αυτό το εμβόλιο. Είναι ο μόνος τρόπος να νικήσουμε αυτόν τον Covid-19 μια για πάντα. Μην πιστεύετε κανέναν που μιλάνε για δήθεν κινδύνους. Συνιστώ σε όλους, όταν τους δοθεί η ευκαιρία, να το πάρουν αυτό το εμβόλιο. Είναι ο μόνος τρόπος να νικήσουμε αυτόν τον Covid-19 μια για πάντα. Μην πιστεύετε κανέναν που μιλάνε για δήθεν κινδύνους.
Ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο κορωνοιός 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.