Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου  στις  18.00 μ.μ. το Φροντιστήριο Μ.Ε. “Πράξη + Θεωρία” πραγματοποίησε το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα τη διαχείριση χρόνου, σε συνεργασία με την κορυφαία ομάδα της “Labora, Σύμβουλοι Εκπαίδευσης” και ομιλητή τον Κων/νο Κότιο, συνεργάτη του φροντιστηρίου.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε τους μαθητές μας ώστε να αξιοποιούν δημιουργικά τον χρόνο τους, όσον αφορά το χρόνο μελέτης αλλά και τον ελεύθερο χρόνο που είναι εξίσου σημαντικός για τη  σωστή πνευματική και ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού .

Ο κ. Κότιος  παρουσίασε βιωματικά έξυπνους τρόπους για τη σωστή διαχείριση του χρόνου, ώστε τα αποτελέσματα της μελέτης να είναι αποδοτικότερα, αλλά και ο ελεύθερος χρόνος να είναι πιο ποιοτικός ακόμα και στην καραντίνα.

Η Δ/νση και οι καθηγητές του Φροντιστηρίου ευχαριστούν πρώτιστα τον Κων/νο Κότιο για την εξαιρετική και ωφέλιμη παρουσίαση που για άλλη μια φορά καθήλωσε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και φυσικά  τους μαθητές και τους γονείς τους που τόσα χρόνια στηρίζουν τις δράσεις του  φροντιστηρίου μας.

Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλευρό των παιδιών και ότι θα στηρίζουμε  πάντα στην επίτευξη των στόχων τους, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες όπως οι σημερινές.

Φροντιστήριο Μ.Ε. “Πράξη + Θεωρία”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.