Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δήμος Γρεβενών: Συμφωνητικό ύψους 284.500 ευρώ αναβαθμίζει ενεργειακά το 1ο Λύκειο

19 Οκτωβρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Ηλεκτρομηχανολογικές και οικοδομικές εργασίες που θα αναβαθμίσουν ενεργειακά τις εγκαταστάσεις του 1ου Λυκείου Γρεβενών, προβλέπονται στο συμφωνητικό, συνολικού προϋπολογισμού 284.500 ευρώ, που υπεγράφη το πρωί της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου 2020 μεταξύ του Δημάρχου Γρεβενών κ.Γιώργου Δασταμάνη και του εκπροσώπου της αναδόχου κατασκευάστριας εταιρείας.

Το νέο αυτό έργο, που θα χρηματοδοτηθεί από πόρους του ΕΣΠΑ και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), έρχεται να προστεθεί στο μεγάλο στρατηγικό και αναπτυξιακό σχέδιο των ενεργειακών αναβαθμίσεων δημοσίων κτιρίων που υλοποιεί η Δημοτική Αρχή των Γρεβενών, το οποίο έχει ως κεντρικό στόχο την ουσιαστική αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας αλλά και την έμπρακτη ενίσχυση της μαθητικής κοινότητας και του εκπαιδευτικού έργου.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου, 2020 at 17:48 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΤΑΞΙΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply