Στo πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου DEVOPS, στο οποίο συμμετέχει ενεργά και ο Δήμος Γρεβενών ως εταίρος της CITIESNET, πραγματοποιείται η 2η φάση του, κατά την οποία θα γίνει εκπαίδευση όσων στελεχών ή πολιτών του Δήμου μας επιθυμούν να επιμορφωθούν στον τομέα της ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΟΛΗΣ, είτε ως Σχεδιαστές Έξυπνης Πόλης είτε ως Υπεύθυνοι/Στελέχη ΙΤ υποδομών.

Η επιμόρφωση αυτή θα γίνει μέσω ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων, τα οποία θα πραγματοποιηθούν ON-LINE, θα είναι συνεχώς προσβάσιμα στους μαθητευόμενους και θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020. Με την ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων θα δοθεί πιστοποίηση επιτυχούς περαίωσης, ενώ όσοι επιθυμούν θα μπορούν να συμμετάσχουν και στον επόμενο ΔΩΡΕΑΝ κύκλο, που σχετίζεται με πρακτική άσκηση.

Σημειώνεται ότι τα εφόδια και οι γνώσεις που θα αποκτηθούν είναι ιδιαιτέρως σημαντικά τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για το Δήμο Γρεβενών ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την ιστοσελίδα του ευρωπαϊκού έργου (https://devops.uth.gr/dev/) καθώς και την ιστοσελίδα των μαθημάτων (https://devops.uth.gr/dev/about-the-mooc/). Επιπλέον επισυνάπτεται και ενημερωτικό κείμενο του προγράμματος σε μορφή pdf.

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.