Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι στα Γρεβενά στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο (audio) – Συνέντευξη στον Star-fm 933

29 Σεπτεμβρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Ακούστε ποιοί είναι

Η Ματίνα, από τους Αλκοολικούς Ανώνυμους, μίλησε την Τρίτη στον Star-fm 933 και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη, για το 16o Πανελλήνιο Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στα Γρεβενά, στο Ξενοδοχείο Milionis Forest Hotel στις 2, 3, 4 Οκτωβρίου 2020.
Αναφέρθηκε στον σκοπό του συνεδρίου των Αλκοολικών Ανωνύμων και στο ποιοι μπορούν να συμμετέχουν και αναφέρθηκε στην προσωπική της εμπειρία.

Για πρώτη φορά το συνέδριο φέτος θα βγει από τον συνεδριακό του χώρο και θα βρεθεί στην Μητρόπολη..
…Θεωρείται ότι είναι εντελώς απαραίτητο η οικογένεια, ο περίγυρος, οι φίλοι να είναι ενήμεροι γι’ αυτόν τον αγώνα που θα πρέπει να δώσει ένας άνθρωπος που έχει παραδεχτεί ότι πάσχει από την ασθένεια του αλκοολισμού και είναι στη διαδικασία της αποχής..
…Είναι ένα “στεγνό” πρόγραμμα οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι, δεν χορηγούνται φαρμακευτικές ουσίες, η συμμετοχή του ατόμου είναι εθελοντική και δωρεάν” …

Η Ματίνα, περιέγραψε και πώς κάποιος, θα μπορούσε να έρθει σε επαφή μαζί τους…

Ακούστε όλη την κουβέντα:This entry was posted on Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020 at 12:22 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply