Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τα “καθαρογραμμένα” αιτήματα των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Γρεβενών

25 Σεπτεμβρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Δείτε τα πρώτα αιτήματα των μαθητώνΜετά την συνέντευξη της Λυκειάρχου του 1ου ΕΠΑΛ Γρεβενών κας Αννας Ζαγκλέ στον Star-fm 933 και τον Δημοσιογράφο Χρήστο Μίμη την Τετάρτη (23-9) (δείτε εδώ) και την αντίδραση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών όπου χαρακτήρισε “Προκλητική τη συνέντευξη της Διευθύντριας του ΕΠΑΛ και μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Γρεβενών” …, το πρωί της 24ης Σεπτεμβρίου, (δείτε εδώ), σήμερα Παρασκευή, δύο μέρες μετά από την κατάθεση (στο ραδιόφωνο) των αιτημάτων από την κα Ζαγκλέ, μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Γρεβενών, έφεραν στον Starfm ιδιοχείρως, τα νέα “καλογραμμένα” αιτήματα των μαθητών.
Δήλωσαν πως τα πρώτα αιτήματα τα κατέθεσαν μόνο και μόνο για να μπορέσουν να κάνουν κατάληψη και στην συνέχεια “δούλευαν” το τελικό κείμενο που παρέθεσαν την Παρασκευή (25-9) σε εμάς,  με ημερομηνία 22-9-20 (!!!):
(Κάντε κλικ για μεγέθυνση)Δείτε τα πρώτα αιτήματα: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

This entry was posted on Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020 at 11:40 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply