Η Σχολική χρονιά φέτος είναι ιδιαίτερη. Διαφοροποιείται από όλες τις προηγούμενες διότι εκτός από τον αγώνα της μάθησης η σχολική κοινότητα
καλείται να δώσει και τον αγώνα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορονοϊού. Ο αγώνας αυτός πρέπει να είναι νικηφόρος . Η μαθητική κοινότητα μαζί με όλες τις άλλες δράσεις θα προσθέσει και αυτή και με τη βοήθεια του θεού και της επιστήμης θα τα καταφέρει.

Εύχομαι στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να συμβουλέψω τους μαθητές να προσπαθούν. Πάντα να προσπαθούν και με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και των γονιών τους να επιμένουν στην εκπλήρωση των στόχων τους. Με επιμέλεια , υπομονή και επιμονή η προσπάθεια πρέπει να συνεχίζεται και ας παρουσιάζονται μικρά ή μεγαλύτερα εμπόδια. Των νέων η ιδιοσυγκρασία με σωστούς ελιγμούς όλα μπορεί να τα ξεπεράσει. Κατά τη διεξαγωγή των μαθητικών τους δραστηριοτήτων να επιδεικνύουν προθυμία, ζήλο, αφοσίωση, συνέπεια, τιμιότητα, ήθος και πνεύμα συνεργασίας

Αγαπητοί μαθητές είναι βέβαιο πως έτσι θα καταφέρετε τα περισσότερα και θα βγείτε από το σχολείο δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και να χαρείτε την ζωή .

ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΑΤΖΗΖΗΣΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.