Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

H Γρεβενιώτισσα Δέσποινα (Ντέπυ) Σημαντράκου στην πρώτη θέση του αγώνα των 100Km ‘Ultra Ursa Trail’ στο Μέτσοβο!!

4 Σεπτεμβρίου, 2020 by Χρήστος Μίμης

Το Σάββατο 29 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο ο αγώνας των 100Km με την επωνυμία ‘Ultra Ursa Trail’.“O ‘Ultra Ursa Trail’ είναι ο μεγαλύτερος σε μήκος αγώνας της διοργάνωσης ‘Metsovo Ursa Trail’. Η εκκίνηση δόθηκε από την κεντρική πλατεία Μετσόβου στις 6:00π.μ. Ο αγώνας είναι ατομικός έχει μήκος 100χλμ. με 5.500μ. υψομετρική διαφορά, κινείται σε ορεινά μονοπάτια, η διαδρομή είναι ίδια με τις προηγούμενες χρονιές με κάποιες μικρές αλλαγές κυρίως στην περιοχή του Ζυγού από το 82ο χλμ. μέχρι το 84ο χλμ., και μεγάλο μέρος της περνά μέσα από την Εθνικό Δρυμό της Βάλιας Κάλντα.

Στον ατομικό αγώνα μια από τις πρώτες γυναίκες (τερμάτισαν δύο μαζί στη πρώτη θέση) ήταν η 28χρονη Δέσποινα Σημαντράκου η οποία κατάγεται από την Ανθρακιά Γρεβενών και αυτό το διάστημα ζει και εργάζεται στα Γρεβενά.

Μοιράστηκε την διαδρομή και την πρώτη θέση με την Δήμητρα Χαιροπούλου. Τερμάτισαν μαζί σε χρόνο 15 ώρες και 21 λεπτά.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια.

ΑΕΤΟΣ-ΓΡΕΒΕΝΑ

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες στο Μέτσοβο, δείτε εδώ

This entry was posted on Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, 2020 at 11:25 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply