Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη στη στήριξη του Τριαντάφυλλου Μιχαλόπουλου, του οποίου το σπίτι κάηκε ολοσχερώς από κεραυνό, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης στο χωριό Ελεύθερο Ά του Δήμου Γρεβενών.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ.Δασταμάνης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων  Χρήστο Τριγώνη, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 11 Αυγούστου 2020 στην κοινότητα για να δουν από κοντά την ολοκληρωτική καταστροφή που, δυστυχώς, προκάλεσε η φωτιά στη διώροφη οικία του 63χρονου ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος του οικισμού.

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, ο κ.Δασταμάνης, αφού πρώτα εξέφρασε την ανακούφισή του που ο συμπολίτης μας είναι καλά στην υγεία του, είπε ότι ο Δήμος Γρεβενών θα βρίσκεται στο πλευρό του κ.Μιχαλόπουλου σε οτιδήποτε χρειαστεί ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη δρομολογήθηκε από τη Δημοτική Αρχή μία έκτακτη οικονομική ενίσχυση προκειμένου να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες του συνδημότη μας, όπως ορίζει η κείμενη νομοθεσία.



Από την πλευρά του ο Τριαντάφυλλος Μιχαλόπουλος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του που ο Δήμαρχος Γρεβενών έσκυψε προσωπικά και έμπρακτα στο πρόβλημά του, δηλώνοντας, ωστόσο, πολύ τυχερός που την κρίσιμη ώρα δεν ήταν μέσα στο φλεγόμενο οίκημα. Επίσης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την άμεση επέμβαση στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, στέλνοντας παράλληλα τις πιο θερμές ευχαριστίες του στο Δήμο Γρεβενών για τη γρήγορη έναρξη της επούλωσης των μεγάλων ζημιών που υπέστη η περιουσία του.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.